Naomi Campbell, atacată de hoţi în Paris: „M-au urmărit de la aeroport şi m-au atacat”

Kim Kardashian nu este singura vedetă care a fost atacată de hoți, în capitala Franței. Naomi Campbell a dezvăluit, joi seara, în emisiunea Wendy Williams Show, că și ea a fost victima unui atac în Paris.

06 ian. 2017, 11:32
Naomi Campbell, atacată de hoţi în Paris: „M-au urmărit de la aeroport şi m-au atacat”

Supermodelul, în vârstă de 48 de ani, a povestit că a trecut prin clipe groaznice în urmă cu patru ani, scrie libertatea.ro. Ea a mers la Paris pentru a se întâlni cu designerul Azzedine Alaïa, iar hoții au atacat-o chiar în fața magazinului acestuia. Ei au urmărit-o după ce a plecat de la aeroport, au atacat-o și au amenințat-o că o vor ucide. Incidentul s-a petrecut în noiembrie 2012.

Citeste si Cum arată Naomi Campbell la 46 de ani. Anii trec pe lângă fostul model

„Am mers la mașina care mă aștepta și nu era șoferul care mă lua în mod obișnuit și era ciudat pentru că avea toate geamurile coborâte și în mașină era un parfum ciudat. Toate geamurile erau deschise, deși era luna noiembrie”, a spus aceasta. „M-au urmărit de la aeroport. M-au atacat. Mi-au deschis ușa mașinii și mi-au zis: Naomi Campbell te vom ucide”, își amintește regina podiumurilor.

Hoții i-au cerut geanta, însă ea a refuzat să le-o dea. „M-am gândit să le dau lor geanta cu pașaportul și toate actele mele sau o să mă lupt pentru ea. Am decis să nu-i dau drumul. Norocul meu a fost că m-au atacat chiar în fața magazinului lui Azzedine Alaïa, care a ieșit afară și m-a salvat”, a spus Naomi. Campbell a declarat că ea crede că este vorba de aceeași bandă de hoți care probabil au atacat-o și pe Kim Kardashian.

De asemenea, fotomodelul cu pielea de abanos a spus că nu a vrut să facă public acest incident, însă i-a părut foarte rău pentru Kim când a văzut că și ea a fost atacată.

Citeste si Când s-a culcat avea 32 de ani. A doua zi, avea doar 15. Explicaţia ŞOCANTĂ a unui FAPT REAL

Kim (36 de ani) a fost jefuită la Paris, în luna octombrie, anul trecut, de mai mulți bărbați, care i-au furat bijuteriile în valoare de 5,2 milioane de dolari. Aceștia au apărut îmbrăcați în uniformă de polițiști și au intrat cu forța în apartamentul clădirii de lux în care stătea cu soțul ei, Kanye West. Hoții i-au pus arma la cap și au llegat-o în baie. Soția rapperului a fost att de șocată de incident, încât timp de trei luni a evitat să mai apară în public și a fost inactivă pe rețelele de socializare.