Naomi Hedman, prima reacţie despre despărţirea de Florin Ristei. „De multe ori mi-aş dori ca lucrurile să meargă altfel”

Naomi Hedman a postat un mesaj pe rețelele de socializare, după ce s-a zvonit că s-ar fi despărțit de Florin Ristei, în condiţiile în care a șters toate imaginile cu artistul de pe platformele de socializare.

06 feb. 2024, 08:53
Naomi Hedman, prima reacţie despre despărţirea de Florin Ristei. „De multe ori mi-aş dori ca lucrurile să meargă altfel”
Naomi Hedman, prima reacţie despre despărţirea de Florin Ristei. "De multe ori mi-aş dori ca lucrurile să meargă altfel"

Naomi Hedman, prima reacţie despre despărţirea de Florin Ristei. Relația dintre cei doi a început acum mai bine de patru ani, iar la începutul lui 2021 s-au logodit. În ultima vreme, au început să apară speculații privind o eventuală separare între cei doi, dar niciunul dintre ei nu a confirmat despărțirea.

„De multe ori mi-aș dori ca lucrurile să meargă altfel, dar atunci nu aș mai fi persoana din prezent, pe care o iubesc atât de mult”, a fost mesajul postat de Naomi Hedman pe pagina ei de Instagram.

Citeşte şi: Tania Budi şi-a aniversat ziua de naştere într-un club de fiţe din Capitală alături de Dan Bittman. Ce dorinţă şi-a pus vedeta la 56 de ani

Naomi Hedman şi Florin Ristei sunt cunoscuți pentru discreția lor în ceea ce privește viața privată și tind să nu răspundă la întrebările curioase ale fanilor despre relația lor. Până în prezent, Florin Ristei a fost rezervat în a confirma starea actuală a relației sale cu Naomi Hedman. „Asta poate va fi un mister. Nu știm, nu aveți de unde să știți și nici eu nu vă voi spune! Poate le-a șters cu alt scop. Cine știe? Eu nu vorbesc despre chestiile astea”, a declarat Florin Ristei, referitor la faptul că Naomi Hedman a șters toate imaginile cu el de pe platformele de socializare.

Astfel, fanii și urmăritorii celor doi sunt cu ochii pe rețelele de socializare, așteptând să afle mai multe detalii și clarificări din partea celor implicați. În timp ce zvonurile continuă să circule, relația dintre Florin Ristei și Naomi Hedman rămâne subiect de interes și speculație în mediul online.