NAPOLI – MANCHESTER CITY LIVE VIDEO ONLINE TELEKOM DOLCE SPORT: Meci de totul sau nimic în Champions League

NAPOLI - MANCHESTER CITY LIVE VIDEO ONLINE TELEKOM DOLCE SPORT: Napoli și Manchester City se vor duela miecuri, de la ora 21:45, în grupele UEFA Champions League. Fanii, oficialii și jurnaliștii englezi vor fi obligați să lase respectivele accesorii acasă, după ce, în tur, huliganii napoletani și le-au folosit pe-ale lor drept arme.

01 nov. 2017, 17:44
NAPOLI – MANCHESTER CITY LIVE VIDEO ONLINE TELEKOM DOLCE SPORT: Meci de totul sau nimic în Champions League

NAPOLI – MANCHESTER CITY LIVE VIDEO ONLINE TELEKOM DOLCE SPORT: >Napoli este condamnată în această seară pe „Stadio San Paolo” să obţină un rezultat pozitiv contra liderului grupei F, Manchester City, pentru a mai spera la primăvara Champions League. Cu doar trei puncte acumulate în clasament după trei etape, napoletanii sunt obligaţi să nu piardă meciul cu „cetăţenii”. 

LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR

Şi asta pentru că în Ucraina, Şahtior, formaţie care după primele două meciuri din grupă are 6 punte, are o misiune aparent uşoară în faţa  olandezilor de la Feyenoord, aceştia fiind pe ultimul loc în grupă fără niciun punct câştigat.

Misiunea italienilor nu va fi însă deloc una uşoară, Manchester City fiind cea mai în formă echipă din Europa. Cu 14 victorii în ultimele 15 jocuri oficiale, „cetăţenii” sunt lideri atât în Premier League cât şi în Grupa F a Champions League, unde au maxim de puncte.

În partida tur, Manchester City s-a impus cu 2-1 pe teren propriu. În afara meciului amintit, cele două echipe care se vor confrunta în această seară pe „Stadio San Paolo”, s-au mai întâlnit într-o dublă în 2011 tot în grupele Champions League. Atunci Napoli a câştigat jocul de pe teren propriu cu 2-1, iar în Anglia s-a terminat 1-1.

Echipele probabile în Napoli- Manchester City

Napoli: Reina- Ghoulam, Koulibaly, Albiol, Hysaj- Hamsik, Jorginho, Allan- Insigne, Mertens, Callejon.

Manchester City: Ederson- Delph, Otamendi, Stones, Walker- Silva, Fernandinho, De Bruyne- Sane, Aguero, Sterling.

Grupa F

Napoli – Manchester City, ora 21:45

Şahtior- Feyenoord, ora 21:45

Clasamentul Grupei F

1 Manchester City 3 3 0 0 8-1 9

2 Shakhtar 3 2 0 1 4-4 6

3 Napoli 3 1 0 2 5-5 3

4 Feyenoord 3 0 0 3 2-9 0

NAPOLI – MANCHESTER CITY LIVE VIDEO ONLINE TELEKOM DOLCE SPORT: 

Decizie neașteptată a oficialilor lui Napoli înaintea returului cu Manchester  City, din aceasta seară. Organizatorii au decis să le interzică suporterilor, jurnaliștilor și oficialilor englezi intrarea pe „San Paolo” cu centuri sau curele! Măsura luată, bizară, ce-i drept, e consecința unui incident petrecut în prima manșă.

LIGA CAMPIONILOR LIVE VIDEO STREAM ONLINE TELEKOM SPORT. Programul meciurilor de MIERCURI şi transmisiile TV

Atunci, în ziua meciului, mai mulți huligani italieni au transformat respectivele accesorii vestimentare în veritabile arme. Și-au făcut prăpăd într-un bar din Manchester, rănind mai mulți clienți. Un fan City, de 17 ani, a fost lovit de-o cataramă și s-a ales cu o rană serioasă la cap, iar agresorul a ajuns după gratii, condamnat de un Tribunal local la 5 luni de închisoare.

„E o nebunie! Știu că au fost probleme cu fanii lui Napoli, care și-au folosit curelele ca să ne atace. Dar noi, în Anglia, nu avem asemenea obiceiuri”, a comentat, scandalizat, Kevin Parker, secretarul general al Asociației suporterilor lui City. Jurnaliștii, în schimb, se întreabă amuzați „oare cum îl va afecta această măsură pe Guardiola, cunoscut drept un tip ce vrea să fie mereu la patru ace?”.

 

Paris Saint-Germain şi Bayern Munchen, primele echipe calificate în optimile Ligii Campionilor

Paris Saint-Germain şi Bayern Munchen şi-au asigurat matematic calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, ca urmare a partidelor disputate, marţi, în cea de-a patra etapă a fazei grupelor competiţiei.

PSG a învins Anderlecht, scor 5-0, pe teren propriu, prin hattrick-ul reuşit de Layvin Kurzawa (52′, 72′, 78′) şi golurile marcate de Marco Merratti (30′) şi Neymar (45+4′). Formaţia pregătită de Unai Emery este prima în grupa B, cu 12 puncte din tot atâtea posibile.

Bayern Munchen ocupă locul 2 în grupa B, cu nouă puncte, după victoria obţinută, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1, în faţa echipei Celtic Glasgow, graţie golurilor reuşite de Kinglsey Coman şi Javi Martinez, respectiv Callum McGregor. Scoţienii se află pe poziţia a treia, cu trei puncte, dar nu mai pot trece peste Bayern Munchen, pentru că au pierdut meciurile directe cu germanii. Anderlecht nu a acumulat niciun punct în primele patru runde şi este ultima în această grupă.

Un pas important spre optimile de finală a făcut şi Manchester United, care a învins Benfica, scor 2-0, şi are maximum de puncte în grupa A, înaintea ultimelor două etape. FC Basel şi ŢSKA Moscova, aflate pe următoarele două poziţii, au câte şase puncte şi, în teorie, mai au şanse să o întreacă pe echipa lui Jose Mourinho. Benfica Lisabona are patru înfrângeri şi este eliminată din competiţie.

Rezultatele înregistrate, marţi, în runda a patra a grupelor Ligii Campionilor:

Grupa A:
FC Basel – ŢSKA Moscova 1-2 (Zuffi 32’/Dzagoev 65′, Wernbloom 79′)
Manchester United – Benfica Lisabona 2-0 (Svilar 45′-autogol, Blind 78′-penalty)

Grupa B:
Paris Saint-Germain – Anderlecht 5-0 (Verratti 30′, Neymar 45+4′, Kurzawa 53′, 72′, 78′)
Celtic Glasgow- Bayern Munchen 1-2 (McGregor 74’/K. Coman 26′, J. Martinez 77′)

Grupa C:
Atletico Madrid – Qarabag 1-1 (Thomas 56’/ Michel 40′)
AS Roma – Chelsea 3-0 (El Shaarawy 1′, 35′, Perotti 63′)

Grupa D:
Sporting Lisabona – Juventus Torino 1-1 (B. Cesar 20’/ Higuain 79′)
Olympiacos Pireu – FC Barcelona 0-0