Unul din starurile serialului ”The Fast and the furious”, fascinat de manelele lui Narcis de la Bărbuleşti: „Dumnezeule, vreau să aud mai mult vocea ta! Mulțumesc mamei mele că mi-a trimis clipul”

Manelele româneşti fac furori şi peste Ocean. Şi nu doar în rândul românilor stabiliţi acolo sau în rândul americanilor obişnuiţi. Actori celebri şi influenceri cunoscuţi s-au declarat fascinaţi de ritmurile pan-balcanice cu influențe arabe.

16 ian. 2023, 11:26
Unul din starurile serialului ”The Fast and the furious”, fascinat de manelele lui Narcis de la Bărbuleşti: „Dumnezeule, vreau să aud mai mult vocea ta! Mulțumesc mamei mele că mi-a trimis clipul”

Narcis de la Bărbuleşti, fiul lui Ştefan de la Bărbuleşti, a fost invitat să cânte la o nuntă în România. De aici şi până la a junge viral pe TikTok în Statele Unite nu a mai fost decât un pas. Tyrese Gibson, un cunoscut actor de la Hollywood, renumit pentru rolul lui Roman Pearce din franciza ”The Fast and the Furious”, a publicat video-ul pe pagina sa de Instagram la sfârșitul lunii decembrie 2022. Postarea a fost răsplătită cu un val de comentarii de apreciere pentru manelistul român.

Omg, nu pot să cred asta, dacă îl cunoașteți, vă rog să îl etichetați. Dumnezeule, VREAU SA AUD MAI MULT VOCEA DVS. Mulțumesc mamei @kimburrelllove pentru că mi-a trimis clipul ăsta, whoa whoa whoa!”, a scrias actorul în descrierea videoclipului, potrivit info-sud-est.ro.

Piesa interpretată de Narcis de la Bărbuleşti a fost apreciată inclusiv de Chris Brown şi a fost pusă pe “repeat” de zece ori de Tyrese Gibson. Mai în glumă, mai în serios, fanii i-au sugerat actorului american să înceapă o colaborare cu manelistul.

Reacţia lui Narcis de la Bărbuleşti după ce a aflat că celebrul actor american a fost fascinat de muzica lui

Referitor la promovarea de care a avut parte, manelistul s-a declarat onorat de faptul că Tyrese Gibson îi apreciază munca, dar rămâne, în continuare, modest.

E o onoare, sunt încântat. El este la un nivel mai mare. E o mândrie pentru mine să fiu apreciat de o astfel de vedetă. Ar fi ceva WOW pentru mine să fac o colaborare cu un astfel de artist cunoscut la nivel mondial. Este cea mai importantă apreciere pe care am primit-o de când m-am apucat de muzică. Îi mulțumesc din suflet pentru apreciere, aș fi onorat să vorbim măcar, mai departe nu știu ce s-ar întâmpla. Mi-au spus mulți prieteni să-i scriu, dar e cam greu să citească toate mesajele pe care le primește. Plus că eu nu sunt genul să stau pe rețele sociale. Încă o dată sunt mândru că munca mea este apreciată și țin să-i mulțumesc din suflet pentru cuvintele pe care mi le-a adresat”, a declarat Narcis de la Bărbulești pentru cancan.ro

Un influencer american, fascinat de maneaua lui Narcis

Şi nu doar actorul din ”The Fast and the furious” s-a declarat impresionat de interpretarea manelistului român, ci şi un celebru creator de conţinut din SUA Jaybee. Acesta a strâns milioane de vizualizări la videoclipul în care reacționează la clipul postat inițial de Tyrese Gibson.

@briannaashleighta #duet with @spillingteawithjaybee #music @Narcis_Music Ain’t nobody in the the entire U-S- of A touching this man with these riffs #singing #singersoftiktok #churchtiktok #foreign #musician #trending #viraltiktok #viral ♬ original sound – Jaybee

Mai mulți TikTokeri au reacţionat la interpretarea lui Narcis de la Bărbulești. Toți se declară ”uimiți de timbrul vocal” și de felul în care acesta ”atinge note”. Comentariile la fiecare TikTok în care acest videoclip este postat sunt apreciative.

Acum să o vedem pe Beyonce făcând asta

Narcis îți aduce lacrimi în ochi, divin!

Vocea lui mă trimite într-un loc liniștit”, sunt doar câteva dintre comentariile TikTokerilor de peste Ocean.