Narcis Ianău a dat lovitura după participarea la prima ediţie „Românii au talent”. Lucrează cu producătorul lui Andreea Bocelli. „E unic. E în propria lui ligă”

Narcis Ianău a vrut să renunţe la muzică şi să se facă preot, însă viaţa lui s-a schimbat complet după ce a participat la prima ediţie a emisiunii "Românii au talent". Dintr-un tânăr tânăr, Narcis s-a transformat într-o artist aplaudat pe scene din întreaga lume.

01 dec. 2020, 13:18
Narcis Ianău a dat lovitura după participarea la prima ediţie „Românii au talent”. Lucrează cu producătorul lui Andreea Bocelli. „E unic. E în propria lui ligă”
Narcis Ianău a dat lovitura după participarea la prima ediţie "Românii au talent". Lucrează cu producătorul lui Andreea Bocelli. "E unic. E în propria lui ligă"

După ce a terminat Conservatorul de la Cluj, Narcis Ianău a semnat un contract de colaborare cu producătorul lui Andreea Bocelli. El a ajuns să cânte pe scenă cu Sarah Brightman, artista britanică cu sute de discuri de aur și de platină, conform Ştirileprotv.

La 25 de ani, Narcis a cântat pe cele mai importante scene ale lumii – din Tokyo până în Sao Paolo, din Moscova la Berlin, din New York până în Los Angeles.

Narcis Ianău colaborează cu producătorul lui Andreea Bocelli

Primul album al lui Narcis Ianău a fost realizat cu ajutorul lui Frank Peterson, un faimos producător internațional care lucrează cu Andreea Bocelli sau Sarah Brightmand. Peterson este cel care l-a cooptat pe Narcis în turneele corului Gregorian și ale Sarei Brightman.

„E unic, eu nu mai cunosc alți artiști ca el. E în propria lui ligă!”, a spus Frank Peterson, producător, conform sursei citate.

Cum a ajuns Narcis Ianău la Românii au talent

„Când eram copil, chiar nu-mi doream să fiu în centrul atenției, nu-mi doream absolut nimic. Eu am fost hărțuit doar pentru că eram diferit, doar pentru că eram băiatul care nu joacă fotbal, care cânta cu voce de fată, care se întrece la învățătură cu celelalte fete și nu iese la joacă cu ceilalți băieți”, a mărturisit Narcis.

Destinul lui Narcis Ianău s-sa schimbat în 2011. Tânărul a aflat atunci că se fac înscrieri pentru prima ediţie a emisiunii „Românii au talent”.

Avea 15 ani, purta ochelari, iar mersul său timid a fost privit cu amuzament de oamenii aflaţi în sală.

„Surpriza colosală este să auzi o voce dumnezeiască, o voce angelică. El nu știa de ce este capabil, de cătă emoție poate să transmită vocea lui”, spunea Andra în 2011.

„Asta m-a schimbat total, emisiunea. Dacă nu era emisiunea și nu participam eram în cu totul și alt loc”, a spus Narcis, după participarea la emisiunea-concurs.

„Auzind acele cuvinte, acele lucruri pozitive, despre vocea mea, a însemnat o piatră pusă la bază. Cărămida de bază. Și de acolo am reușit să clădesc și să ajung unde sunt acum”, a adăugat el.

Narcis Ianău a ajuns în finala Românii au talent, dar nu a câştigat

Narcis a ajuns în finala emisiunii „Românii au talent”. Nu a câştigat concursul, ci încredere în propriile forţe.

Dacă nu ar fi trecut de preselecţii, ar fi vrut să se facă preot.

În 2019, Narcis şi-a cumpărat un apartament în Cluj pe care l-a decorat singur.

Vocea și-a perfecționat-o la conservatorul din Cluj. Cât despre cariera internațională, a început tot pe internet.

„Am înregistrat o piesă și am postat-o pe youtube, folosind negative, fără să îmi dau seama de drept de autori”, a explicat Narcis.

Drepturile îi aparțineau lui Frank Peterson.

„A vrut să mă penalizeze că am folosit fară drept, dar i-a plăcut vocea și a zis că hai să vedem cine e vocea…nu i-a venit să creadă”, a spus Narcis.

„Am dat peste un clip cu Narcis interpretând Nella Fantasia. Și mi-am spus, uau, e ceva special aici! And I came acros thought uau…that îs special!!”, a declarat producătorul muzical Frank Peterson, conform sursei citate.

https://www.youtube.com/watch?v=9MgvpIOxJ8A