Narcisa Suciu a avut problemele mari de sănătate. Artista a stat 4 ore în operație: ”Toată lumea s-a speriat”

Narcisa Suciu a avut probleme mari de sănătate. În luna iulie, artista a ajuns în stare gravă la spital pentru că a făcut septicemie din cauza apendicelui perforat.

04 oct. 2022, 10:59
Narcisa Suciu a avut problemele mari de sănătate. Artista a stat 4 ore în operație: ”Toată lumea s-a speriat”

Narcisa Suciu s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. În luna iulie, artista a ajuns în stare gravă la spital, unde a fost operată de urgență pentru că a făcut septicemie din cauza apendicelui perforat.

Citește și S-a dat sentința în procesul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf. Decizie drastică a instanţei

După a stat peste 10 zile în spital, artista vede viața cu alți ochi. Aceasta este încrezătoare și se simte foarte bine pentru că s-a recuperat treptat.

”Având în vedere că au trecut deja 9 săptămâni și jumătate de atunci, mă simt bine. Fizic, medical, nu am nicio problemă și nici nu mi-e frică și dacă nu am murit de data asta, când eram atât de aproape cred că nici nu se mai întâmplă în următorii 50 de ani!”, a declarat Narcisa Suciu, pentru Ciao.ro

Artista a stat 4 ore în operație. Episodul acesta a marcat-o destul de tare atât pe câtăreață, cât și pe familia acesteia.

”Da, a fost o chestie destul de serioasă! Toată lumea s-a speriat, familie, prieteni, frații, toată lumea! Am stat sub observația medicilor imediat după operație, acum este totul bine și sub control, sunt ok și pot să plec din țară, doar că acum am treabă aici. Încerc să îl conving pe soțul meu să vină el aici, doar că nu prea are concediu”, a spus Narcisa Suciu.

Câtăreața a mărturisit că nu și-a schimbat stilul de viață și că și-a revenit complet după trauma suferită.

V-ați schimbat stilul de viață după operație? Aveți restricții de la medici?

”Nu țin niciun fel de regim, dar lucrul de la care nu vreau să mă îndepărtez niciodată este faptul că în fiecare zi am nevoie să fac mișcare. Așa cum am fost obișnuită 10 ani cu Ozzy, cățelul meu, trebuie să continui măcar la nivelul ăla, dacă nu mai mult, mai ales acum. După perioada de spitalizare, pentru că atunci nici nu m-am hrănit, nici nu m-am mișcat. Mi s-au atrofiat mușchii și nu mă simțeam foarte bine fizic, adică aveam nevoie să îmi revin. Acum am început sportul, mi-am revenit, sunt ok”, a mai spus Narcisa.

Citește și Mario Mutu are iubită cântăreaţă. Cum arată Mara, tânăra care i-a furat inima: „Am văzut-o creață, mai focoasă”