Narcisa Suciu, poveste de dragoste ca-n filme. Cum și-a cunoscut soțul și ce strategie a folosit pentru a-l cuceri: „Am trimis-o pe prietena mea să se întâlnească cu el”

Narcisa Suciu a dezvăluit cum și-a cunoscut soțul, pe Veikko Miettinen, și ce a făcut înainte de prima întâlnire cu el.

27 ian. 2024, 12:01
Narcisa Suciu, poveste de dragoste ca-n filme. Cum și-a cunoscut soțul și ce strategie a folosit pentru a-l cuceri: „Am trimis-o pe prietena mea să se întâlnească cu el”
Narcisa Suciu trăiește de 15 ani o frumoasă poveste de dragoste cu soțul ei, Veikko Miettinen

Narcisa Suciu a dezvăluit cum a fost cucerită de soțul ei, antropologul finlandez Veikko Miettinen, și a vorbit despre ce i-a oferit țara în care s-a mutat definitiv, în urmă cu 15 ani. Astăzi, 27 ianuarie, artista împlinește 49 de ani.

În afară de iubire, Finlanda i-a oferit respect și confort, fără să fie nevoită să apeleze la statutul de persoană publică. Pe soțul ei l-a cunoscut pe o platformă online și a recurs la o strategie cu adevărat neobișnuită.

Citește și: Narcisa Suciu, dezvăluiri despre starea sa de sănătate: „Nu aveam prea multe șanse, am rămas cu sechele”

„Prima oară am trimis-o pe prietena mea să se întâlnească cu el. Era un festival de jazz în Finlanda și el a spus să o trimit să se întâlnească. Dacă am încredere în judecata ei să vadă că este un om absolut normal. Am simțit că este jumătatea mea de prima dată. Era un fel de confort, ca și cum ar fi fost cu mine dintotdeauna. Când a fost să ne căsătorim a spus: “Știu că ai avut 30 de ani foarte grei, eu aș putea să-ți ofer 30 de ani de liniște”. Este băiat deștept, antropolog, a știut exact ce să spună.

Hotărârea de a pleca am luat-o după ce ne-am gândit bine. Când am decis, în sfârșit, am încercat să nu ne mai uităm înapoi, am mers înainte cu hotărârea noastră. Am făcut tot posibilul să ne adaptăm. Dificil nu a fost pentru că ne-a ajutat familia soțului meu. Plus că noi am plecat din țară pentru că am vrut, motivul a fost iubirea, asta a făcut să fie totul mai ușor. Una e să pleci forțat de împrejurări și alta e să pleci la bine. Acolo, în Finlanda, familia soțului ne-a primit de parcă doar pe noi ne așteptau.

Daria s-a adaptat rapid, copiii își doreau să vorbească engleză cu ea, s-au adunat în jurul ei foarte repede. Daria este un om absolut neconflictual, are mereu o vorbă bună pentru fiecare. Pentru mine a fost nevoie de un an de școală ca să ajung la nivelul de obținere a cetățeniei. A fost cea mai grea limbă pe care am învățat-o vreodată”, a povestit Narcisa Suciu pentru fanatik.ro.

Citește și: Narcisa Suciu și Marina Almășan au ajuns la cuțite. Ce cuvinte și-au aruncat cele două pe internet și de la ce a pornit conflictul

Narcisa Susciu se înțelege foarte bine cu fiica ei, Daria, care are acum 25 de ani. Atunci când era mică, mama ei era mai strictă cu ea, lucru pe care acum i-l reproșează.

„Ca mamă recunosc că mă mai enervez. Acum Daria are 25 de ani, nu mai este cazul, dar când era mică am fost severă, am avut reguli, o mamă destul de strictă. Îi spuneam tot timpul că nu sunt prietena ei, sunt mama ei. Că trebuie să mă trateze ca pe o mamă că prietene o să tot aibă.

Acum, Daria îmi reproșează că nu am lăsat-o să facă treabă în casă, să gătească și să facă curat. I-am zis că o să aibă timp să le facă pe toate când o fii la casa ei, dar la mine nu trebuie să facă”, a mai spus artista.