Narcy te învață ce este dragostea prin noua sa melodie: Numai cu tine

Talentata Narcy, talentata cântăreață care spune că nu ar da pe nimic în lume viața de la țară, tocmai a lansat piesa Numai cu tine - o frumoasă declarație de dragoste pentru toți îndrăgostiții.

15 aug. 2023, 14:29
Narcy te învață ce este dragostea prin noua sa melodie: Numai cu tine

Numai cu tine – Narcy ne învață cum să iubim

Este imposibil să iubești și să nu te regăsești în versurile pasionale ale celei mai noi piese semnate Narcy – Numai cu tine. Când ești îndrăgostit, să fii aproape de persoana iubită este o nevoie fizică puternică, dar firească. Așa cum ai nevoie de aer sau de apă, te simți dependent și de persoana care îți face inima să bată mai tare și îți taie răsuflarea.

Nimeni nu descrie mai frumos sentimentele care te încearcă atunci când iubești decât Narcy în noua sa melodie – Numai cu tine. În videoclip: https://youtu.be/bb91trrk9go îmbrăcată într-o rochie albă, ca o mireasă din povești, într-un cadru desprins parcă din basme, Narcy își cântă iubirea în cel mai sincer, candid și pur mod cu putință.

Vocea sublimă a lui Narcy este acompaniată de note suave de instrumente muzicale, care accentuează sentimentele transmise prin această melodie și mesajul ei.

În perioada următoare, această nouă piesă de dragoste cu siguranță nu va lipsi de la petrecerile de nuntă și alte evenimente închinate iubirii, așa că învață-i versurile de acum, ca să te alături corului de fani care o iubesc pe Narcy.

Narcy sau Merve? Secretul unei porecle de suflet

Fanii lui Narcy au impresia că știu tot despre ea. De fapt, nici nu s-ar putea altfel pentru persoanele care îi urmăresc contul de TikTok: https://www.tiktok.com/@narcyyy unde cântăreața postează des diferite secvențe din viața sa la țară, într-o comunitate mică și unită, dar și evenimentele la care participă în calitate de influencer.

Este atât de sinceră și deschisă, încât chiar și cei care abia au început s-o urmărească ajung să creadă că o cunosc de-o viață. Dar un lucru pe care puțini îl știu despre ea este originea poreclei sale Merve.

În adolescență, în cadrul unui turneu în Turcia, cei care o însoțeau pe Narcy s-au hotărât să-i spună Merve pentru că li se părea numele ei prea dificil de pronunțat, iar lui Narcy i-a plăcut atât de mult porecla încât a îmbrățișat-o cu dragoste și a folosește și acum ca adult, recomandându-se așa cu diferite ocazii. Și astfel, un apelativ drag, din copilărie a ajuns să influențeze viața unei persoane extrem de talentate, sculptând personalitatea acesteia.

Dacă nu ai ascultat încă piesa Numai cu tine și dacă vrei să te pui la curent cu activitatea ei, Narcy te invită pe canalul său oficial de YouTube, unde te așteaptă cu una din cele mai frumoase declarații de dragoste pe care le-ai ascultat până acum.

Împărtășește apoi persoanei iubite melodia Numai cu tine și arată-i ceea ce simți cu adevărat pentru ea!