NASA, acuzată că ascunde adevărul despre extratereştri. Agenţia a filmat din greşeală un OZN VIDEO

Agenţia Spaţială americană, din nou în centrul controverselor. Un misterios obiect a apărut în timpul unei transmisii live, de pe staţia spaţială internaţională. Transmisia a fost însă întreruptă brusc, fapt care i-a făcut pe pasionaţii de OZN-uri să acuze din nou NASA că ascunde adevărul.

20 apr. 2016, 12:24
NASA, acuzată că ascunde adevărul despre extratereştri. Agenţia a filmat din greşeală un OZN VIDEO

Sunt imagini incredibile, difuzate chiar de NASA. Uriaşul obiect pluteşte la distanţă, în faţa camerei de pe staţia internaţională. Pe măsură ce secundele trec, misteriosul obiect, în formă de diamant, devine tot mai mare. Dar, cum evenimentele în direct nu pot fi controlate, NASA ia o decizie drastică şi taie transmisia. Ecranul se face albastru.

Transmisia se reia, dar dintr-un alt unghi, din care se vede foarte bine staţia spaţială internaţională. Schimbarea nu este însă inspirată, NASA voia probabil să elimine din imagini nava „extraterestră”, dar manevrea nu îi reuşeşte. Chiar şi aşa, obiectul este încă vizibil pe fundal.

Citeşte şi Dezvăluiri ULUITOARE făcute de hacker-ul care a intrat în baza de date NASA: America are nave spaţiale de război

Imaginile au strânit un adevărat iureş pe internet, iar cei pasionaţi de extratereştri au analizat cadru cu cadru imaginile care, spune ei, dovedesc un singur lucru: NASA ştie mult mai multe şi ascunde adevărul, cel puţin momentan. În plus, Ozn-ul în formă de diamant a fost filmat în aceeaşi zi în care au fost semnalate alte trei obiecte zburătoare neidentificate, deasupra oraşului Liverpool. Agenţia spaţială americană nu a comentat cazul.