Năstase, aşteptat la Cornu. „E vecinul nostru şi ţinem la el” VIDEO

După eliberarea din închisoare, Adrian Năstase este aşteptat cu nerăbdare la Cornu. Localnicii nu uită că venirea fostului premier în comuna lor a adus doar schimbări în bine şi îi urează multă sănătate.

20 mart. 2013, 09:29
Năstase, aşteptat la Cornu. „E vecinul nostru şi ţinem la el” VIDEO

„Trebuie să vină”, crede un sătean din Cornu, care-i transmite multă sănătate fostului prim-ministru.

Potrivit România TV, localnicii nu uită că venirea lui Năstase în Cornu pentru a-şi ridica o casă, pe vremea când era şeful Guvernului, a adus multe schimbări în bine.

S-au făcut străzi, s-au făcut multe, gaze, sală de sport. Comuna noastră nu se poate numi comună, ci oraş„, spune o femeie.

E vecinul nostru şi ţinem la el„, spune o altă localnică. 

După ce a fost eliberat din Penitenciarul Jilava, Adrian Năstase a trecut pe la o clinică privată, unde şi-a făcut mai multe analize. După spital, fostul premier nu mers însă la locuinţa lui de pe strada Zambaccian, neexistând informaţii oficiale unde acesta s-ar afla în acest moment.

Neoficial au existat informaţii că Adrian Năstase îşi petrece aceste zile la munte.

În iunie 2012, vestea că Adrian Năstase a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare i-a şocat pe vecinii acestuia de la Cornu. Oamenii spuneau că vecinul lor este un om cumsecade şi nu merită să meargă la închisoare.

Pentru ce a fost el, în ce funcţie a avut în statul nostru, cred că nu merita. Nu ştiu ce a făcut, nu ştiu, nu cunosc dosarul. Un om politic de statura lui mai rar. (…) Nu am avut probleme nici el cu mine, nici noi cu el”, povestea un alt vecin al lui Năstase.

Nu ne aşteptam să ia aşa decizie. E un om foarte cumsecade. Sigur că da. Şi e destul de mare om în stat şi să ia decizia asta, nu cred că e corect (…) E un om de nota 20 şi cumsecade„, a declarat un alt sătean din Cornu.