Năstase: În meciul cu Băsescu, e 1-1, dar tot eu voi câştiga VIDEO

Fostul premier Adrian Năstase s-a declarat încrezător că va fi achitat în dosarul "Zambaccian", în pofida faptului că adversarul său direct în procesele care i-au fost intentate este chiar preşedintele Băsescu. "Deocamdată, în meciul dintre mine şi Traian Băsescu, scorul este de 1-1. Sunt absolut convins că la sfârşitul acestui meci nu Traian Băsescu va câştiga", a spus Năstase la ultima înfăţişare în dosarul "Zambaccian".

31 ian. 2012, 10:16
Năstase: În meciul cu Băsescu, e 1-1, dar tot eu voi câştiga VIDEO

Năstase susţine că este o înfruntare inegală, dar pe care o va câştiga şi în aceste condiţii. „Este o bătălie îndelungată în care de partea lui sunt numeroase instituţii ale statului, dar aşa cum m-am bătut până acum, mă voi bate în continuare. Alături de mine sunt foarte mulţi oameni, cei care s-au săturat de acest regim”, a mai spus Năstase.

Până acum, Adrian Năstase a fost achitat în dosarul „Mătuşa Tamara” şi condamnat la doi ani de închisoare cu executare în dosarul „Trofeul Calităţii”. Ambele decizii au fost atacate cu recurs: prima de către DNA, a doua de către fostul prim-ministru.