Andrei Năstase, despre situaţia tatălui său: Ce a câştigat populis-dei? Câţiva ani de circ ieftin

Fiul fostului premier Adrian Năstase, Andrei Năstase, a lansat un atac dur la adresa celor pe care îi consideră responsabili de situaţia în care se află tatăl său. Într-o postare denumită "Doctori în 'post mortem' ", Andrei Năstase compară situaţia în care tatăl său ar păţi ceva cu cea a actorilor sau politicienilor care sunt deplânşi după moarte.

26 feb. 2013, 10:42
Andrei Năstase, despre situaţia tatălui său: Ce a câştigat populis-dei? Câţiva ani de circ ieftin

Atac dur al lui Andrei Năstase împotriva celor pe care îi consideră responsabili de situaţia în care se află tatăl său.

„Suntem, cred, singurul popor care are ca zicala: dă-i Doamne, românului, mintea cea de pe urma! Fără a vrea să fiu macabru, gândindu-mă la ceea ce doresc să scriu, vă rog să analizaţi pasiunea poporului român pentru sărbătorirea sau deplângerea a ceea ce a fost! Actori, cântăreţi, politicieni etc care, murind în anonimat, vin, după moarte, în prim-planul aprecierii populare!„, a postat Andrei Năstase pe o reţea de socializare.

Fiul fostului premier mai spune că poporul român nu au câştigat nimic din ce s-a întâmplat cu tatăl lui, nu are o viaţă mai bună, dar nici o clasă de politicieni desăvârşiţi.

„Avem nevoie de un branci ca cel al baronesei, ca sa ne trezim?! Îmi recunosc subiectivitatea, dar cântarul, balanţa faptelor bune şi a celor, ipotetic, rele nu mai funcţionează?! Din import vine demnitatea recunoaşterii meritelor unor oameni ca TATA?! Ce a câştigat populis-dei?! O viaţă mai bună, o clasă de politicieni desăvârşiţi?! Nu! A câştigat câţiva ani de circ ieftin, de vânătoare de vrăjitoare! Acum, când rugul încă mai fumegă, poporul îmbătat de mirosul insuportabil a câştigat ceva?! Da! A câştigat repetabilul drept de a regreta!”, mai afirmă Andrei Năstase.

Citeşte şi Adrian Năstase, vizitat la închisoare de baroneasa Emma Nicholson VIDEO