Naştere paranormală într-un sat din India. S-a născut viţelul cu două capete. Locuitorii sunt îngroziţi! VIDEO

Un viţel cu două capete, patru ochi şi două guri a devenit atracţia satului Gangaikondan, din sudul Indiei. Într-un video filmat pe 1 ianuarie se văd mai mulţi spectatori curioşi care se îmbulzesc pentru a vedea puiul, alături de mama sa, în staul.

04 ian. 2022, 11:18
Naştere paranormală într-un sat din India. S-a născut viţelul cu două capete. Locuitorii sunt îngroziţi! VIDEO

În aceeaşi filmare se poate vedea cum o femeie hrăneşte viţelul cu două capete cu biberonul. Fermiera, numită Murugan, trebuie să hrănească viţelul cu biberonul deoarece cele două capete sunt prea grele pentru ca acesta să le poată ridica pentru a se alăpta.

Totuşi mama viţelului nu se dezlipeşte de puiul ei şi îl linge, aşa cum fac majoritatea mamelor din regnul animal. Viţelul este sub grija mai multor veterinari locali, dar aceştia cred că nu are mari şanse de supravieţuire, în general animalele cu policefalie trăind doar maximum câteva luni.

Condiţia numită policefalie este rezultatul unor anomalii genetice sau al unor probleme ale sistemului nervor în timpul formării embrionului. În august 2020, un alt viţel născut cu două capete, două urechi, două guri şi patru ochi a şocat fermierii din Dejiang, sud-estul Chinei. Conform proprietarului, mama viţelului s-a chinuit şapte ore în travaliu.

În cazurile de policefalie ambele capete au propriul creier şi împart controlul asupra celorlalte organe şi al membrelor, dar structura conexiunilor variază de la caz la caz. Animalele născute cu două capete se numesc bicefale, iar cele cu trei, pentru că există şi astfel de cazuri, se numesc tricefale.

Deşi rare, cazuri de policefalie au fost semnalate încă de la începutul anilor 1800, potrivit Dailymail.

Citeşte şi: Poliţia a intervenit în noaptea de Revelion pentru a întrerupe o orgie cu 70 de participanţi. Ce restricţii au fost încălcate şi ce amenzi îi aşteaptă pe petrecăreţi