„Naşul” Radu Moraru a decis să fie preşedintele României: „Dacă nu preia cineva măcar la fel de bun ca mine ţara asta, ne ducem naibii”

Jurnalistul Radu Moraru, fondatorul televiziunii Naşul TV, unde este şi realizator de emisiuni, spune că România nu are niciun lider capabil să se impună, astfel încât a decis să conducă el ţara şi face un anunţ surprinzător.

18 feb. 2022, 12:20
„Naşul” Radu Moraru a decis să fie preşedintele României: „Dacă nu preia cineva măcar la fel de bun ca mine ţara asta, ne ducem naibii”

Radu Moraru a spus joi, la Naşul TV, că dacă partidele nu sunt în stare să impună un lider credibil şi autoritar, va trebui să preia chiar el funcţia de preşedinte, prin alegeri, dar neapărat în acest an, nefiind dispus să aştepte până în 2024, când sunt programate prezidenţialele.

„Trebuie să plece toți, din toate funcțiile! Dacă nu există un lider în țara asta care numai să se uite un pic la ei și ăia să plece, care nu intervine, care stă ca o legumă, cum stă Iohannis…

Oameni buni, eu m-am decis că vreau să fiu liderul pe care-l căutați! Și, sub o formă sau alta – ce va fi, nu știm anul ăsta -, să preiau funcția de președinte al României. Prin alegeri, că vor fi alegeri. Ori că le cere Curtea Constituțională – trebuie refăcute alegerile -, ori că pleacă ficusul ăsta sau îl ia vântul… că ceva se va întâmpla, ăsta e feelingul meu.

Citeşte şi: Nicuşor Dan a testat trenul metropolitan. Când va fi dat în folosinţă

Și am zis să vă spun de-acuma și să le spun tuturor celor care se joacă de-a Președinția sau de-a leadershipul sau de-a partidele, să se gândească bine, pentru că eu nu pot să vin cu forța, să fiu sprijinit, să vină cu alți candidați, dacă au, mai buni decât mine. Că dacă nu preia cineva măcar la fel de bun ca mine țara asta, ne ducem naibii.

Și orizontul de timp e anul ăsta, că după aia se înșurubează, vin cu alte scenarii, vin cu alte temeri, alte frici, și trebuie să fie cineva să le spună, cu orice risc… cum au pățit-o și ăia de prin Africa, că n-au vrut vaccinuri, și uite ce bine că n-au vrut vaccinuri. N-au probleme în Africa. Nici cu mortalitatea.”, a spus Radu Moraru.

Citeşte şi: Dan Vîlceanu: „Există o campanie pentru a transforma PNRR în ceva rău pentru România”