Scandal cu poliţişti la Naşul TV. Radu Moraru acuză firma de pază de violenţe VIDEO

Scandal la Naşul TV! Membrii consiliului de administraţie sunt în război de luni întregi. Iniţial, Paul Moraru a obţinut o decizie a instanţei prin care Radu Moraru nu mai era preşedintele acestui consiliu, astfel luând naştere unul nou. Vineri, instanţa a hotărât ca această decizie să fie suspendată provizoriu.

30 oct. 2017, 19:21
Scandal cu poliţişti la Naşul TV. Radu Moraru acuză firma de pază de violenţe VIDEO

Radu Moraru a venit, astfel, cu angajaţii care îl susţin să reînceapă activitatea la televiziune, redevenind preşedinte. Acţiunea a fost însă oprită chiar de firma de pază a televiziunii! Totul s-a terminat cu intervenţia poliţiştilor.

Radu Moraru, prima reacţie după ce a fost dat afară de la Naşul TV

Conflictul a început de la disputa dintre doi membri din consiliul de administraţie. Ultima decizie a instanţei l-ar repune preşedinte al consiliului pe Radu Moraru.

„Eu de vineri sunt preşedinte, am zis să venim de luni să reîncepem, pentru că de trei săptămâni televiziunea era cu lumina stinsă. Ne bruiază, culmea, firma de pază cu care Naşul TV are contract de colaborare. Este un abuz uriaş şi doi ne bruiază, nu putem să începem emisiunea”, a declarat Radu Moraru, care spune despre membrii care i-au luat locul o perioadă că au adus NAŞUL TV într-o situaţie fără precedent.

Nicoleta Savin, realizatoare a unei emisiuni, a explicat cum a început scandalul cu firma de pază care a pus stăpânire pe sediul televiziunii: „Filmam. E adevărat că prin nişa asta filmam şi când au ieşit în uşă a fost o ambuscadă efectiv. Colegul meu mi-a spus că a fost îmbrâncit. Şi aşa a început cearta”.

Naşul TV rămâne fără „Naşul”. Radu Moraru, DAT AFARĂ

Avocata care face parte din consiliul administrativ care l-a înlocuit pe cel al lui Radu Moraru spune însă că hotărârea prin care acesta a redevenit preşedinte nu este înregistrată la Registrul Comerţului şi astfel nu ar fi validă.

Oamenii legii au ajuns şi ei la sediul televiziunii şi au deschis o anchetă.