Natalia Borges a rupt tăcerea. Prima declaraţie a modelului brazilian despre despărţirea de Horia Tecău!

Natalia Borges şi Horia Tecău s-au despărţit la începutul lunii noiembrie, după o relaţie de doar câteva luni. Modelul din Brazilia şi tenismanul român nu au dat detalii despre ruptură.

06 dec. 2019, 09:29
Natalia Borges a rupt tăcerea. Prima declaraţie a modelului brazilian despre despărţirea de Horia Tecău!

Natalia Borges şi Horia Tecău păreau mai îndrăgostiţi ca niciodată, dar pare-se că altceva a contat mai mult. La aproximativ o lună de când şi-au spus adio, Horia Tecău nu s-a gândit să şteargă de pe reţelele de socializare fotografiile pe care le postase cu Natalia Borges. De altfel, brazilianca a fost prima iubită cu care tenismenul a făcut publice imagini, după o lungă perioadă de discreţie.

Horia Tecău şi-a adus iubita în România. Tenismanul este într-o relaţie cu un top model brazilian

Acum, Natalia Borges a hotărât să spună lucrurilor pe nume şi a oferit primele declaraţii despre despărţirea de tenismen.

„Suntem foarte discreţi şi am multă dragoste şi respect pentru Horia! Pentru totdeauna”, a spus Natalia Borges, dând astfel de înţeles că, deşi s-au despărţit, au rămas în relaţii bune.

Întrebată dacă este singură, Natalia Borges a răspuns afirmativ, dezminţind astfel şi zvonurile unei eventuale împăcări cu Horia Tecau.