Natalia Mateuţ intră în AFACERI. Vrea să-şi deschidă un COFFEE SHOP

Natalia Mateuţ vrea să intre în afaceri, fata fostul mare fotbalist Dorin Mateuţ a renunţat la modelling şi intenţionează să-şi deschidă un coffee shop.

16 feb. 2016, 07:21
Natalia Mateuţ intră în AFACERI. Vrea să-şi deschidă un COFFEE SHOP

Natalia Mateuţ nu renunţă însă la televiziune.

„Planurile mele de viitor au în centru televiziunea, la care nu renunţ şi unde ţintesc cât mai sus. Am mai prezentat emisiuni, dar îmi doresc ceva care să se muleze pe dorinţele şi pasiunile mele şi ceva care să fie de lungă durată. În aceşti trei ani emisiunea „Răi, da buni” a fost prioritatea mea. Trebuia să gasesc subiecte împreună cu echipa, făceam muncă de teren, interviuri în direct, dar asiguram şi prezenţa în platou atunci când nu dădeam vreun live de la vreun eveniment”, a declarat Natalia Mateuţ.

CITEŞTE ŞI Natalia Mateuţ, apariţie RĂVĂŞITOARE la o aniversare FOTO

Vedeta a anunţat că va intra în afaceri: „Nu mai cochetez cu modelling-ul, dar merg în continuare la castinguri pentru reclame. Mă pasioneaza mult moda şi asortarea pieselor vestimentare. Pe viitor am în plan lansarea unui blog de fashion şi, eventual, creearea unei linii vestimentare cu un bun prieten pasionat şi el de modă. Am un proiect la care visez de ceva timp şi se pare că în cel mult doua luni se va şi concretiza. Este vorba despre un coffee shop, o cafenea destinată băutorilor şi cunoscătorilor de cafea şi nu numai! E o cafenea care va vinde cafea adusă din colţurile cele mai îndepărtate ale lumii”.

Natalia Mateuţ a mai spus că se simte împlinită şi în dragoste: „Sunt iubită şi iubesc, mereu am avut grijă să am lângă mine persoana care m-a făcut să zâmbesc şi să mă simt specială”.