Nataşa Raab, interviu sfâşietor: "Din păcate, mă sting încet. O boală autoimună care îmi afectează creierul"

Publicat: Sâmbătă, 28 Martie 2020 10:56 // Actualizat: Sâmbătă, 28 Martie 2020 11:06 // Sursa: romaniatv.net

"Coana Chiva", cum este cunoscută actiţa devenită şi mai cunoscută după reclamelele la produse lactate, trece prin momente grele.

Nataşa Raab este actriţă de o viaţă, însă popularitatea i-a adus-o celebra replică "Prea bun, prea ca la ţară!", din reclama la lactate în care o interpretează pe pretenţioasa Coana Chiva. Din păcate, de şase luni, de când bărbatul iubit a pierdut lupta cu cancerul, ea a uitat să mai zâmbească. Locuieşte în Craiova, a albit brusc, are o boală autoimună care îi afectează creierul, şi nu mai vede sensul vieţii. Interviul Nataşei Raab pentru Click! e sfâşietor.

La 66 de ani, actriţa pe care o ştiţi din serialele de televiziune precum "Inimă de ţigan" şi "Regina", dar şi din reclama la lactate, este un munte de tristeţe. Actriţa Nataşa Raab a albit brusc după decesul soţului ei, medicul Vlad Guţul, bărbatul cu care a împărţit, timp de aproape 40 de ani, şi bucuriile şi necazurile, iar problemele de sănătate nu îi dau pace.

Drama Nataşei Raab. Actriţa a învins cancerul, dar nu a mai putut face copii. "Eu ştiu pentru păcatele cui plătesc"

"Mă simt foarte rău, vreau să mor şi eu, nu mai sunt aşa volubilă cum eram. Am o însoţitoare, Victoria, care stă aici cu mine, la Craiova. Sunt foarte bolnavă, am o boală autoimună care îmi afectează creierul. Sunt lovită de soartă, aşa am fost toată viaţa, lovită de încercări. Sufăr că nu mai pot juca, că nu mai pot filma, viaţă mea s-a sfârşit şi aş vrea să mor să merg după soţul meu drag şi iubit", ne-a mărturisit actriţa, cu lacrimi în ochi.
Nataşa a avut, de-a lungul vremii, multe necazuri: "Soţul meu a avut un cancer de vezică urinară. Este foarte greu când ai un pacient medic, pentru că nu e uşor să-l «prosteşti» să facă ce vrei tu. El spunea că ştie mai bine ce e bine şi cum e bine să facă. Ne-a părăsit anul trecut şi m-a lăsat singură. Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 20 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie. Imediat după aceea a venit moda cu insemi­nările în vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini. Nu duc lipsă de copii", a povestit actriţa pentru Click!
Ea şi-a adorat soţul, mesajul postat de Nataşa, pe 15 septembrie, pe Facebook, fiind sfâşietor: "Iubitul meu, al meu soţ, care a plecat şi m-a lăsat singură, Tati al meu. Vă mulţumesc tuturor celor care sunteţi şi veţi fi cu mine". Nataşa şi Vlad s-au cunoscut la Craiova, unde artista a fost repartizată după ce a absolvit Institutul de Teatru din Bucureşti.

Soţul actriţei Nataşa Raab a murit. Medicul Val Guţul s-a stins în miez de noapte. "Am rămas singură, Doamne" 

Acum, actriţa are ajutor din partea mamei sale, dar şi a fratelui ei mai mic, Cristian-Mugurel, pe care însă medicii l-au diagnosticat cu tumoră la pancreas. "Din păcate, mă sting, încet", a mai adăugat Nataşa. Din cauza bolii, ea a început să uite numele şi chipurile celor dragi, dar şi locurile şi întâmplările din anii tinereţii.

„Regina reclamelor la produsele lactate" a fost şi fotomodel, în anii tinereţii, prezentând colecţiile de rochii ale Zinei Dumitrescu, fostul mare designer din anii comunismului. Nataşa avea un trup tras ca prin inel şi un chip aristocratic, calităţi fizice care i-au adus un loc pe podiumul de modă. 

De-a lungul anilor, Nataşa Raab a jucat în numeroase piese de teatru, filme şi seriale, de la legendarul "Lumini şi umbre" la "La Urgenţă", dar şi în telenovele de succes "Inimă de ţigan", "Regina", difuzate de Acasă TV, şi în producţia "Poziţia copilului". S-a ales însă cu porecla "Coana Chiva".

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cancer Coana Chiva Natasa Raab ptrea bun prea ca latara
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8422
RON
25 May
noapte 9 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H