Naţionala de tineret a României, accident rutier în Albania. Primele detalii legate de starea „tricolorilor mici”

Selecţionata U21 a României, condusă de antrenorul Daniel Pancu, a suferit marţi o înfrângere greu de digerat cu echipa Albaniei, scor 2-3, după ce naţionala ţării noastre condusese la pauză cu 2-0.

13 sept. 2023, 11:31
Naţionala de tineret a României, accident rutier în Albania. Primele detalii legate de starea „tricolorilor mici”

Cum un ghinion nu vine niciodată singur, la plecarea din Albania, pe drumul spre aeroport, autocarul care transporta naţionala U21 a României a fost implicat miercuri într-un accident rutier.

Primele detalii despre starea membrilor delegaţiei ţării noastre le-a oferit chiar Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, aflat în momentul respectiv în direct la Fanatik.

“Avem o informaţie de ultimă oră. Echipa de tineret a lui Pancu a făcut accident cu autocarul în Albania. Acum a venit informaţia. A fost un carambol din ce înţeleg”, a spus Horia Ivanovici.

Prezent în studioul emisiunii, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a dat mai multe detalii despre acest incident, cel mai important lucru fiind că toată lumea este teafără.

“Din fericire, absolut nimeni nu este rănit. Acum sunt informat de către ei. Toată lumea este bine. Erau în drum spre aeroport. Ştiţi, că meciul a fost la Elbasan, la o oră şi jumătate de Tirana.

Erau în drum spre aeroport pe autostradă. Erau în autocar. Sunt mai multe maşini implicate. Nu ştiu să dau amănunte. Dar, mă bucur că toată lumea este bine”, a spus Mihai Stoichiţă.

Citeşte şi: Simona Halep, prima ieşire publică după suspendarea de 4 ani: „Sunt șocată! E o mare nedreptate ce se întâmplă”