Naţionala s-a întors acasă, arbitrul Haţegan rămâne la EURO 2016. A fost delegat la meciul Italiei

Naționala de fotbal a României s-a întors acasă, după înfrângerea rușinoasă cu Albania, în schimb arbitrii români continuă cursa la EURO 2016. După meciul Polonia-Irlanda de Nord, din grupa C, ei vor conduce miercuri ultimul joc din grupa E.

20 iun. 2016, 14:28
Naţionala s-a întors acasă, arbitrul Haţegan rămâne la EURO 2016. A fost delegat la meciul Italiei

Ovidiu Hațegan a fost desemnat de UEFA să conducă partida dintre Italia și Irlanda, care va avea loc, miercuri, 22 iunie, de la ora 22.00, la Lille, în cadrul grupei E.

La acest meci, Ovidiu Hațegan va fi ajutat de arbitrii asistenți Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe și de arbitrii asistenți adiționali Alexandru Tudor și Sebastian Colțescu. Arbitru de rezervă va fi grecul Tasos Sidiropoulos, iar arbitru asistent de rezervă, compatriotul acestuia, Damianos Efthimiadis.

Ovidiu Hațegan a mai condus la EURO 2016 partida Polonia – Irlanda de Nord, scor 1-0, din grupa C.

În acest moment, în grupa E, Italia este lideră, cu 6 puncte din două jocuri, în timp ce Irlanda este pe ultimul loc, cu un singur punct. Italia este deja calificată în optimile de finală ale competiției, în timp ce Irlanda trebuie să bată, pentru a mai spera la calificarea în optimi.