NBA. Vestul a câştigat All Star Game 2016: 196-173 VIDEO

Selecționata Conferinței de Vest a câștigat meciul vedetelor din campionatul profesionist nord-american de baschet (NBA), All Star Game, învingând cu scorul de 196-173 selecționata Conferinței de Est, duminică seara, la Toronto (Canada).

15 feb. 2016, 07:37
NBA. Vestul a câştigat All Star Game 2016: 196-173 VIDEO

Ediția din acest an a All Star Game a fost cea mai prolifică din istoria acestui eveniment, un total de 369 de puncte, depășind cu 48 de puncte recordul stabilit în 2015. Meciul a fost transmis în România de Dolce Sport.

Cel mai bun marcator al meciului de gală dintre starurile NBA a fost Paul George, jucătorul formației Indiana Pacers, care a înscris el singur 41 de puncte, cu unul mai puțin față de recordul legendarului Wilt Chamberlain.

Russell Westbrook (Oklahoma City Thunder) a primit, pentru al doilea an consecutiv, trofeul rezervat celui mai bun jucător al partidei (MVP), o premieră în cele 65 de ediții ale acestei întâlniri de prestigiu.

Însă marea vedetă a serii a fost Kobe Bryant, cvintuplu campion al NBA cu Los Angeles Lakers, care a disputat cu această ocazie ultimul său All Star Game, la care a participat de 18 ori până acum, urmând să se retragă la finalul sezonului, la 37 de ani.

LeBron James, care i-a succedat lui Bryant în rolul de megastar planetar al NBA, a devenit, cu cele 13 puncte reușite la Toronto, cel mai bun marcator din istoria All Star Game, cu un total de 291 puncte, unul în plus față de vedeta lui Lakers.