Ne aşteaptă un flux energetic intens. Cum este afectată fiecare zodie de LUNA ALBASTRĂ din 31 martie

Luna Plină din 31 martie se produce în semnul Balanței. Pregătiți-vă pentru schimburi MAJORE de energie.

30 mart. 2018, 15:41
Ne aşteaptă un flux energetic intens. Cum este afectată fiecare zodie de LUNA ALBASTRĂ din 31 martie

Pe 31 martie, Luna în Balanță se va opune Soarelui din Berbec, formând a doua lună plină a acestei luni calendaristice. Deci este Lună albastră.

Marte și Saturn sunt în conjuncție în Capricorn, iar acestea vor fi cele mai intense zile ale acestei conjuncții.

De fapt, întreaga perioadă este afectată de poziția acestor două planete, în timp ce Saturn își încetinește mersul, pregătindu-se să devină retrograd.

Tensiunea dintre Saturn și Marte este iminentă. Poate știți deja, iar dacă nu știți probabil simțiți pe propria „piele”: cele două planete nu au o relație armonioasă.

Alături de Mercur deja retrograd, conjuncția nearmonioasă devine și mai haotică. Totuși, trebuie să precizăm că odată cu Luna Nouă, Mercur își va relua mersul direct, scrie doctorulzilei.ro.

Soarele ne va transmite energii contradictorii. A doua zi după Luna plină, se va afla în conjncție perfectă cu Saturn, Marte și Mercur.

Berbec – veți reuși să deveniți mai calm. Aveți în semnul vostru două planete foarte active, Soarele și Mercur. Nu vă mai interesează ce spun ceilalți, dar suferiți dacă auziți comentarii negative. Este o perioadă în care vă va fi mai ușor să vă materializați visurile, în prag de Lună albastră, vă puteți aștepta la câștiguri materiale.

Taur – Cu Venus la ea acasă, în semnul vostru, vă va fi bine, veți avea parte de mai multă plăcere și mai puțin stres. Așteptați-vă la mult noroc, în zilele ce urmează. Dacă vă doriți întâlniri romantice, e bine să vă începeți căutările înainte de 9 aprilie.

Gemeni – Sunteți vigilenți, nu vă scapă nimic. Veți prioritiza lucrurile, veți ști ce e important pentru voi, puțină agitație în sfera socială, nu lăsați să vă perturbe și rezervați-vă timp și cu voi înșivă.

Rac – Încep să se așeze lucrurile și în sfera sentimentală. Problemele nerezolvate rămân latente și vor reizbucni după 9 aprilie. Cei fără parteneri nu au șanse să cunoască pe cineva nou, important în sfera sentimentală, dar trebuie să ieșiți și să socializați. Sunt bine aspectate planurile de afaceri și muncă , evitați situațiile stresante.

Leu – Vă simțiți stresat și încorsetat, când lucrurile nu ies cum vă doriți. Nu disperați și înaintați cu curaj. Da, uneori schimbările sunt neplăcute, dar nu le dați atâta importanță. Fiți calm și trasați-vă planuri exacte, în concordanță cu visurile voastre.

Fecioara – Bucuria este trăsătura principală în această perioadă, pentru voi. Și asta fiindcă ați făcut eforturi uriașe până acum, iar ele dau roade. Vă merge bine financiar și social, așa că ar trebui să fiți fericiți. Tăiați din meniu orice sentiment negativ și savurați aceste momente prielnice pentru voi.

Balanța. Provocările vin pentru cei aflați în relații sentimentale. Aveți tendințe depresive, dacă nu vă ies lucrurile așa cu vă așteptați să iasă. Comunicarea cu partenerul se va face anevoios în perioada când Luna îl „presează” pe Mercur, dar aveți ocazia să vă conectați mai bine cu sinele superior. Astrele vă recomandă să apelați la senzualitate și să vă exprimați prin sex.

Scorpion. Nu mai sunteți așa de stresați în amor, chiar aveți influențe benefice în sfera sentimentală. Planeta iubirii Venus vă aduce clipe minunate în doi, pentru cei singuri, perioada cea mai bună este până pe 9. Tot până pe 9 este bine să vă discutați toate nemulțumirile din sfera sentimentală cu partenerul de cuplu.

Săgetător. Accentul se pune pe partea financiară. Veți avea cheltuieli mari și neașteptate, reduceți drastic cheltuielile inutile, dar nu renunțați chiar la toate plăcerile sufletului vostru. Puteți face bani prin muncă, poate să aveți parte de bonusuri sau chiar o mărire de salariu.

Capricorn. Stresul se mai diminuează, provocările se mai potolesc, dar sunteți obosit și sensibil. Odihniți-vă și relaxați-vă, puneți agitația puțin pe pauză. Se preconizează noroc și fericire, eforturile vă vor fi curând răsplătite. Veți fi geniali, oamenii se vor bucura de prezența dv. Dacă sunteți singuri, e un moment bun de găsire a unui nou partener. Dacă sunteți într-o relație, partenerul va savura compania dv. Dacă nu vă merge bine în relație, după data de 9, lucrurile se vor acutiza.

Vărsător. Veți găsi sprijin în familie și la prieteni, dar cu toate astea, vă simțiți stresat. Relaxați-vă sau măcar propuneți-vă asta. Sunteți obosit și foarte preocupați de sufletul vostru. Dacă vă simțiți singuri, cereți ajutor, e o perioadă când puteți conta pe cei dragi.

Pești. Simțiți intens nevoia de a socializa, vă veți întâlni cu prietenii. Cu Mercur retrograd, este posibil să dați nas în nas cu oameni cu care ați pierdut legătura. Financiar, nu vă merge foarte bine, dar sunt câteva energii care vor intra în curând și în sectorul banilor. Fiți pozitivi și concentrați-vă pe ce aveți de făcut, prosperitatea nu va întârzia.

Este recomandat ca în perioada de Lună Plină să vă curățați emoțional, să aprindeți bețigașe parfumate și să vă puneți dorințe a căror materializare să o așteptați negreșit.