NE VEDEM LA TRIBUNAL. Pretenţiile unui român aflat în divorţ. „Vreau banii investiţi în silicoanele ei…”

Prima editie a emisiunii "Ne vedem la tribunal", difuzată de Kanal D, a adus in fata juratilor un caz clasic de partaj.

13 iul. 2016, 10:03
NE VEDEM LA TRIBUNAL. Pretenţiile unui român aflat în divorţ. „Vreau banii investiţi în silicoanele ei…”

Richard Manole si Sandra Nicodim s-au iubit timp de 12 ani, screi kanald.ro. Acum vor sa imparta casa, masa si amintiri. Cum au ajuns sa se urasca intr-un asemenea hal?

Juratii au incercat sa dezlege itele acestui caz complicat, in care se pare ca ambii parteneri au pus interesul material mai presus decat partea sentimentala.

Citeşte şi Găseşte diferenţele! Vezi câte operaţii are Bianca Dragusanu

Richard o acuza pe Sandra ca a profitat de banii lui, in timp ce femeia considera ca meritul pentru afacerea profitabila este al ei, deoarece ea a venit cu ideea.

„Vreau sa impartim o parte din avere, sa imi recuperez o parte din investitia pe care am facut-o in ea, care ar consta in cateva operatii estetice pe care si le-a facut in aceasta perioada. In plus, as vrea sa cumpar actiunile pe care Sandra le detine in firma noastra de asamblat calculatoare”, a declarat Richard Manole.

„Nu sunt de acord cu absolut nimic. Pentru ca sunt o doamna, din valoarea casei si a bunurilor mobile pot sa ii dau 25%, cu toate ca, fiind pe numele meu… Referitor la vacante si la operatiile mele estetice, nu am plecat singura. Din firma nu plec niciodata, i-am cedat un procent, de aceea am 49%, ca sa il fac sa se simta barbat. Ma simt extrem de jignita sa imi ceara bani pe niste investitii estetice, tinand cont ca si eu am fost si sunt in firma, am muncit si eu”, a spus Sandra Nicodim.