Ne vom bucura de o vreme foarte frumoasă în minivacanţa de 1 Mai şi Paşte. PROGNOZA PE TREI ZILE

Luna mai vine cu o vreme frumoasă şi caldă, zilele următoare fiind caracterizate de o temperaturi ridicată. În toată ţara vremea va fi una specifică verii perfectă pentru minivacanţă de 1 Mai şi Paşte.

30 apr. 2013, 14:40
Ne vom bucura de o vreme foarte frumoasă în minivacanţa de 1 Mai şi Paşte. PROGNOZA PE TREI ZILE

Prima zi a lunii mai aduce o vremea va fi deosebit de caldă, astfel că temperaturile maxime vor fi pleca de la 22 de grade pe litoral şi ajung la 32 de grade în sud şi sud-vest. Soarele stăpâneşte cerul şi numai după-amiaza la munte, iar spre seară şi la începutul nopţii în jumătatea de nord a Moldovei va fi umbrit de nori ce vor lăsa pe arii restrânse ploi de scurtă durată, cu tunete, fulgere şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Ziua de 1 Mai aduce şi în Capitală o vreme frumoasă şi călduroasă cu aproximativ 31 de grade în orele amiezii. Soarele străluceşte din plin, iar vântul nu se simte, aşa că cei care au rămas în Bucureşti se pot bucura în aer liber de o zi cu accente de vară.

Citeşte şi Vremea se răceşte uşor după Paşte şi îşi fac apariţia ploile. PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

Joi, vremea este în continuare mult mai caldă decât ar fi normal, deşi valorile termice scad uşor în partea de nord-est a ţării. Şi pe parcursul acestei zile, vom avea parte tot de soare, iar unele înnorări îşi fac apariţia numai în zonele montane, unde în orele după-amiezei lasă câteva ploi de de scurtă durată cu descărcări electrice. Vântul se agita puţin prin Banat şi la munte. În termometre se strâng de la 22 de grade pe litoral şi în depresiuni până la 31 de grade în regiunile vestice.

Joi, în Bucureşti, vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Până la amiază se strâng în jur de 29 de grade în termometre, în condiţiile în care soarele ţine agenda zilei şi numai trecător se văd câţiva nori de vreme bună, iar vântul adie uşor.

Citeşte şi Cum va fi vremea în această vară. PROGNOZA METEO PE TREI LUNI

Şi vineri vorbim despre temperaturi mai ridicate decât ar fi normal la nivelul întregii ţări. Câţiva nori se adună pe cer după-amiaza şi seara în regiunile vestice şi pe alocuri scutură ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. În celelate zone va predomina o vreme însorită, iar vântul adie plăcut, fiind mai energic doar pe crestele montane şi în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse de la 23 de grade pe litoral până la 31 de grade în sud.

Vremea va fi în continuare frumoasă în Capitală şi vineri, iar valorile termice se vor menţine peste normele climatologice ale perioadei. Ne vom bucura cam de 29 de grade în orele amiezii, în condiţiile unui cer lipsit de nori şi a vântului ce se simte plăcut.

Weekendul Sărbătorilor Pascale pentru creștinii ortodocşi ne încântă cu o vreme mult mai caldă decât ar fi normal la început de mai. Soarele va domina cerul, iar norii își fac apariția sâmbătă prin nordul ţării şi la munte, apoi mai ales în regiunile din jumătatea de vest şi vor lăsă pe alocuri ploi de scurtă durată cu tunete și fulgere. Aria ploilor va fi în extindere începând cu prima zi a săptămânii viitoare, aşa că până atunci ne putem bucura, în orice parte a ţării am fi, de o vreme numai bună de vacanţă cu maxime termice cuprinse între 23 şi 31 de grade.