Nea Dorel de la deratizarea căminelor studenţeşti din Iaşi face doctoratul

Dorel Butnăciuc este vedetă printre studenții Campusului Universitar "Tudor Vladimirescu" din Iași și acum a devenit celebru pentru faptul că face doctoratul.

11 sept. 2014, 11:43
Nea Dorel de la deratizarea căminelor studenţeşti din Iaşi face doctoratul

Dorel Butnăciuc, cunoscut în Campusul Tudor Vladimirescu din Iaşi ca „nea Dorel”, este o adevărată legendă, potrivit ziaruldeiasi.ro. Viaţa sa aproape că se confundă cu „Tudorul”. A făcut de toate: a fost responsabil de cazări, a lucrat la cantină, a condus un mic local, s-a ocupat şi încă se mai ocupă cu deratizarea. Puţini ştiu însă că Dorel, împins de la spate şi ajutat de profesorii pe care-i cunoaşte de la cantină, a ajuns să facă o facultate la Universitatea Tehnică şi două masterate. Acum este la doctorat.

Personajul „Dorel” din reclamă a fost interpretat de actorul Aurel Boată. Are 41 de ani, este oltean, iar în urmă cu un an spunea că a rămas șomer și că se gândește serios să meargă să muncească în străinătate. „Încă mă recunoaște lumea pe stradă, se uită, zâmbesc, știu că nu o fac cu răutate, însă eu am trecut peste acel capitol. Este un subiect încheiat, nu mă mai interesează să fac acest lucru. Am obosit să fiu ascociat cu acel personaj, eu sunt cu totul altfel„, a declarat Aurel Boată.

CITEŞTE ŞI: Aproximativ 14.000 de studenţi străini urmează în România cursuri de licenţă, masterat, doctorat