Nea Mărin, mărturisiri emoționante despre femeia care îi stă alături de mai bine de 40 de anii! “A făcut din mine ceea ce sunt eu azi”

Unul dintre cei mai simpatici prezentatori de la Antena 1 a făcut mărturisiri emoționante despre soția sa. Puțin sunt cei care știu faptul că în spatele lui Nea Mărin stă o femeie puternică, de mai bine de 40 de ani.

17 feb. 2022, 16:22
Nea Mărin, mărturisiri emoționante despre femeia care îi stă alături de mai bine de 40 de anii! “A făcut din mine ceea ce sunt eu azi”

Cu toate că este o prezența extrem de efervescentă pe micul ecran, simpaticul prezentator de la Antena 1 și-a ținut viața privată departe de ochii curioșilor. Nu mulți cunosc faptul că Nea Mărin este căsătorit de mai bine de 40 de ani cu o femeie extrem de puternică, Mioara, cu care a realizat cel mai de preț dar, o familie frumoasă și unită.

CITEȘTE ȘI: Nea Marin, în lacrimi! Emisiunea „Poftiţi pe la noi!” a fost scoasă din grila Antenei 1

„Eram copii când ne-am cunoscut. Eu treceam clasa a X-a, ea terminase clasa a VIII-a. Suntem din același sat. Țin minte și acum că era frumoasă și deșteaptă foc, iar eu… deștept și dat naibii la toate tâmpeniile posibile. Verișorii ei, cu care își petrecea timpul liber, erau colegi cu mine, eu îi vizitam, și uite așa, încet, încet, ne-am apropiat. Prietenia noastră a durat cinci ani. După aceea, a terminat liceul și a decis să fie învățătoare în sat. (…) Eu eram la București și, într-una dintre zile, am mers acasă și am chemat-o să se angajeze aici, i-am zis direct că vreau să mă căsătoresc cu ea. Asta se întâmpla în decembrie 1979. Apoi au apărut copiii, nepoții…. Eu eram la București și, într-una dintre zile, am mers acasă și am chemat-o să se angajeze aici, i-am zis direct că vreau să mă căsătoresc cu ea. Asta se întâmpla în decembrie 1979. Apoi au apărut copiii, nepoții „, a mărturisit Nea Mărin, potrivit Viva.ro.

CITEȘTE ȘI: Boala pe care o are Nea Mărin. Medicii de la Fundeni i-au pus diagnosticul

Mai mult decât atât, Nea Mărin a recunoscut că dacă nu s-ar fi căsătorit cu Mioara, nu s-ar mai fi căsătorit cu nicio altă femeie.

“Ducem o viață foarte frumoasă împreună și de fiecare dată când sunt înconjurat de oameni le spun același lucru – dacă nu mă căsătoream cu Mioara mea, nu mă mai căsătoream cu altcineva. A făcut din mine ceea ce sunt eu azi, m-a înțeles, s-a ocupat de copii, iar eu am tras să îmi îndeplinesc datoria, am făcut tot posibilul să avem din ce trăi”, a mai dezvălui Nea Mărin.