Nea Marin n-a avut mână bună ca NAŞ. S-au îndrăgostit la „Dansez pentru tine”, iar acum DIVORŢEAZĂ

Nea Marin primea din partea lui Edi Stancu, în 2012, propunerea de a-i deveni naş de cununie. Se întâmpla după ce primele două mariaje ale lui Edi Stancu, ambele cu aceeaşi femeie, s-au terminat rapid.

17 oct. 2016, 14:32

Edi Stancu are în „palmares” două soţii, ambele cu numele Silvia, trei căsătorii şi două divorţuri. Se adaugă şi un copil, băieţelul lui apărut din relaţia cu Silvia Uceanu, cea de care a intentat acţiunea de divorţ în urmă cu doar două zile, la judecătorie, semn că lucrurile dintre ei nu au funcţionat, precum a fost în cazul mariajului cu Silvia Voicu, de la Bordo.

Prima căsătorie a durat un an, au divorţat, iar apoi şi-au mai dat o şansă. Însă, chiar dacă au depus a doua oară actele pentru divorţ în 2007, cei doi au finalizat procedurile abia doi ani mai târziu, atunci când Edi Stancu deja se îndrăgostise de bruneta Silvia, colega lui de la emisiunea „Dansez pentru tine”, cea care avea să-i dăruiască şi un fiu, scrie Cancan.

În urmă cu patru ani de zile, cei doi spuneau „Da!” în faţa altarului, avându-i drept naşi pe Nea Marin, colegul din trust de la acea vreme, şi pe soţia acestuia. Tot ei l-au creştinat şi pe micuţul Robert Andrei. Edi Stancu părea să fie foarte îndrăgostit de cea de-a doua Silvia, însă, spre surprinderea tuturor, coregraful a depus la judecătorie actele necesare demarării legale a procedurii de divorţ.