Nea Mărin, primele declarații după ce Theo Rose și nepotul lui s-au despărțit. „Trăim într-o lume nebună”

Un nou cuplu a apărut în lumea showbiz-ului românesc. Theo Rose și actorul Anghel Damian au fost surprinși sărutându-se, iar fotografiile, care au apărut în spațiul public, au creat un adevărat scandal.

01 aug. 2022, 18:03
Nea Mărin, primele declarații după ce Theo Rose și nepotul lui s-au despărțit. „Trăim într-o lume nebună”

Ulterior, în urma apariției fotografiilor, Theo Rose a confirmat că s-a despărțit de iubitul ei, Alex Leonte, nepotul lui nea Marin, și a început o relație cu actorul și regizorul Anghel Damian.

Recent, nea Mărin a vorbit despre despărțirea dintre nepotul său și Theo Rose și a mărturisit că nu știa nimic despre acest lucru.

„Eu nu știu nimic despre cei doi. De mai bine de o lună filmez la Bacău pentru viitoarea ediție a emisiunii , așa că nu am apucat să vorbesc cu ei. Aveau o relație frumoasă, după mine! Nu știu dacă s-au despărțit, dar dacă s-a întâmplat asta e! Ce poți face! Trăim într-o lume nebună, în care se întâmplă foarte multe lucruri. Nu au fost însă căsătoriți, nu au nici copii, așa că sunt liberi amândoi să-și trăiască viața așa cum vor ei!”, a declarat Nea Mărin pentru Playtech.

Nea Mărin a mai spus, de asemenea, că nu i-a auzit vorbind până acum despre căsătorie. „Nu i-am auzit niciodată vorbind despre un asemenea pas. Și nici mie nu mi-a spus vreodată vreunul dintre ei că ar avea asemenea gânduri. Poate și pentru că ambii erau tineri și aveau alte planuri! Ei se cunosc de ceva timp, poate de cinci ani, poate mai mulți. Totul s-a petrecut prin intermediul petrecerilor mele și al surorii lui Theo Rose, Raluca. Eu mai organizez tot felul de evenimente pentru amicii mei și la asemenea ocazii vine Raluca și trupa ei și ne cântă și ne încântă. Așa s-a întâmplat și atunci când s-au cunoscut nepotul meu cu Theo Rose. A fost o ocazie dintr-alea!”, a precizat vedeta de televiziune.

Citește și Theo Rose, prima reacţie după ce a fost fotografiată „în flagrant” cu un alt bărbat: „A venit chestia asta ca un topor”

Theodora Maria Diaconu, cunoscută sub numele de scenă de Theo Rose, avea o relație serioasă de mai bine de cinci ani cu Alex Leonte, nepotul lui nea Marin. De asemenea, Anghel Damian (30 de ani) forma un cuplu de aproape nouă ani cu Lia Bugnar (53 de ani).

Theo Rose, primele declarații: „Nimeni nu a înșelat pe nimeni”

Theo Rose și Anghel Damian s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Clanul“, care va fi difuzat din toamnă, iar între ei s-a înfiripat o frumoasă și complicată poveste de dragoste.

„Măi oameni, a apărut acest articol în CANCAN, articol din care reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate. Doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine, doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, și să anunț eu la un moment dat, să trec prin ele, să anunț eu că s-a întâmplat asta și ne-am despărțit. Însă, cineva nu și-a dorit la fel ca mine, discreție, și a dat acest pont, colegii noștrii din presă au venit știind ce urmează să surprindă, au venit frumos, și-au făcut treaba, mănâncă și ei o pâine, nu avem nicio problemă, suntem ok cu asta.

Nimeni nu a înșelat pe nimeni! Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să fim alături unul altuia. Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și de corectă cu Alex. El vă poate confirma chestia asta”, a spus Theo Rose într-un video postat pe Instastory.

Citește și Actrița Lia Bugnar, prima reacție după ce Anghel Damian, până de curând iubitul ei, a apărut sărutându-se cu Theo Rose: „Eu nu sunt protagonistă”