SUPĂRARE mare la MasterChef. CASNICA a vrut să plece din concurs

Casnica de la MasterChef s-a supărat tare de tot pe colegul ei pentru că nu i-a repartizat preparatul pe care ştia ea cel mai bine să-l gătească, la proba la care trebuiau să reproducă trei mâncăruri exotice. Nicoletei i s-a părut că Rareş s-a înţeles cu toată lumea şi le-a dat tuturor ce preparate şi-au dorit, numai ei i l-a ales pe cel mai nepotrivit.

16 apr. 2013, 20:44
SUPĂRARE mare la MasterChef. CASNICA a vrut să plece din concurs

Dacă simţeau că sunt copleşiţi de fiecare dată când ridicau Cutia misterelor, săptamana aceasta concurenţii „MasterChef” au avut parte de porţie dublă de surprize.

Astfel, în ediţia „MasterChef” de marţi, concurenţii rămaşi în joc au avut parte de o provocare la care nici nu se aşteptau: să includă în preparatele lor un ingredient vedetă, pe care însă l-au aflat după jumătate de oră din momentul în care s-au apucat de gătit. Aceştia au simţit pe pielea lor cum e să te apuci de gătit, fără să ştii care va fi rezultatul final.

Concurentii au aflat că trebuie să pregătească un fel în care ananasul să fie vedeta, în condiţiile în care mulţi dintre ei se apucaseră să găteasca muşchi de vită cu legume.

„Eu n-am gătit în viaţa mea ananas, mă pregăteam să arunce juraţii cu farfuria în mine”, a mărturisit cu sinceritate unul dintre concurenţi. „Ananas cu brânză nu merge. Ananas cu ou, pe dracu!”, a exclamat şi Victor, contrariat că ingredientul surpriză nu se potrivea cu nimic din ce gătise el.

Câştigatorul de la Cutia Misterelor a fost declarat Rareş Burducea, care a pregătit o supă rece de ananas. „Din 60 de minute am gătit 10. Sclipirea de moment te duce mai departe decât îţi poţi imagina” a recunoscut el.

Casnica de la MasterChef a vrut sa plece din concurs

Show-ul a continuat cu o probă care i-a pus la grea încercare pe concurenţii aflaţi în faţa a trei zone culinare exotice. În bucătărie au ieşit scântei, pentru că au apărut din nou nemulţumiri şi comentarii acide. Dacă în ediţia de săptămâna trecută, Nicoleta Matea a fost surprinsă în ipostaze compromiţătoare cu un coleg, la următoarele probe s-a dovedit că prietenia lor nu avea baze atât de solide.

Casnica de la MasterChef s-a supărat pe colegul ei pentru că nu i-a repartizat preparatul pe care ştia ea cel mai bine să-l gătească, la proba la care trebuiau să reproducă trei mâncăruri exotice. Nicoletei i s-a părut că Rareş s-a înţeles cu toată lumea şi le-a dat tuturor ce preparate şi-au dorit, numai ei i l-a ales pe cel mai nepotrivit.

„Sunt foarte supărată şi dezamăgită şi nu vreau să mai am de-a face cu absolut nimeni din casa aia, nu trebuie să stau sub acelaşi acoperiş cu oameni care nu au caracter. Predau şortul în seara asta”, a spus ea dupa ce a iesit din platoul show-ului, potrivit Mediafax.

Citeşte şi: Noua casnică de la MasterChef a debutat în filme mimând sexul oral VIDEO

Ceilalţi colegi nu au fost însă de acord cu ea. „Nimeni nu i-a spus lui Rareş ce vrea să gătească”, au precizat mai mulţi în faţa camerelor de filmat.

Deşi a declarat că doreşte să plece şi că se va sabota singură, atunci cand a venit momentul să gătească şi-a dat toată silinţa, în aşa fel încât a trecut cu bine de toate probele.