Nebunia Super Bowl. Au plătit 100 de euro pe o pizza: Nu am avut de ales!

Un cuplu mutat recent în localitatea canadiană Regina, din centrul ţării, nu a găsit la restaurantele din zonă nicio pizza care să le satisfacă gusturile, astfel că au comandat pizza de la 2.300 km depărtare, pentru a se simţi confortabil duminică seara, când vor privi la tv finala campionatului de fotbal american, Super Bowl. Preţul plătit pentru o pizza este de 140 dolari canadieni (aproximativ 100 de euro).

30 ian. 2015, 07:25
Nebunia Super Bowl. Au plătit 100 de euro pe o pizza: Nu am avut de ales!

Iniţial, când am primit comanda, am crezut că este o glumă, dar doamna era foarte serioasă la telefon. Este flatant pentru noi„, a spus pentru televiziunea publică CBC, proprietarul pizzeriei din Windsor (Ontario), unde a fpst făcută comanda.

Femeia care a făcut comanda s-a mutat recent din provincia Ontario în Saskatchewan şi nu s-a adaptat modului în care localnicii fac pizza. „Nu am avut de ales. Am încercat tipurile de pizza locală, dar niciuna nu se compară cu cele din Windsor„, a spus femeia, mare amatoare de fotbal american.

Vezi şi Descoperire ŞOCANTĂ făcută de o studentă într-o PIZZA: Mi s-a făcut rău FOTO

Pizza comandată este un extra large, cu porţie dublă de brânză, o jumătate de ananas şi şuncă va fi trimisă prin curier vineri, pentru a ajunge la timp, înainte de finala Super Bowl, la Regina, oraş aflat la 2.300 km depărtare. Preţul comenzii este de 140 dolari canadieni (100 euro), 100 de dolari fiind numai costurile de livrare.

Finala campionatului de fotbal american, Super Bowl, se va disputa duminică, între formaţiile Seattle Seahawks şi New England Patriots.

Vezi şi O reclamă pentru Super Bowl stârneşte controverse în toată lumea. Este sexy sau porno? VIDEO