NEBUNIE în Spania. Real Madrid din nou învinsă, Barca l-a pierdut pe Valdes VIDEO

Învinsă duminică în El Clasico, de FC Bracelona (scor 3-4), Real Madrid a pierdut din nou în campionatul Spaniei, de această dată la FC Sevilla, scor 1-2. De acest eşec au profitat Atletico Madrid şi FC Barcelona, care s-au distanţat la 3 şi, respectiv, două puncte de madrileni.

27 mart. 2014, 08:24
NEBUNIE în Spania. Real Madrid din nou învinsă, Barca l-a pierdut pe Valdes VIDEO

Groggy după ce a pierdut în weekend acasă, cu FC Barcelona (3-4), Real Madrid continuă parcursul de coşmar în Primera Division, pierzând şi în etapa a 30-a, la FC Sevilla.

Cristiano Ronaldo a deschis scorul, în minutul 14, însă madrilenii au pierdut cu 1-2, graţie unei duble reuşite de columbianul Carlos Bacca, în minutele 18 şi 72.

Acest eşec al Realului îi convine de minune lui Atletico Madrid, care a preluat şefia ierarhiei, după victoria cu 1-0 obţinută în faţa Granadei. Barcelona a câştigat şi ea, cu 3-0, meciul jucat pe Camp Nou, cu Celta Vigo.

După 30 de etape, Atletico Madrid are 73 de puncte şi e urmată în clasament de FC Barcelona (72 puncte) şi Real Madrid (70 de puncte).

Etapa a fost marcată însă de accidentarea gravă a portarului Barcelonei, Victor Valdes, pentru care s-a încheiat sezonul şi probabil poate spune adio Mondialelor din Brazilia. Acesta a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior al genunchiului drept şi va suferi o intervenţie chirurgicală. Ieşire tristă din scenă pentru Valdes, la ultimul său meci pentru Barcelona, contractul său expirând la finalul acestui sezon.