Nebunie în toată lumea. Şi COPIII DANSEAZĂ pe Gangnam Style VIDEO

Gangnam Style este piesa anului 2012 şi asta nu poate contesta nimeni, fie că îi place, fie că nu. Piesa a creat isterie în toată lumea. Pe melodia lui PSY au dansat bătrânii, soldaţii din Afganistan, inginerii NASA, artişti de talie, precum Madonna, Britney Spears sau MC Hammer, dar şi copiii.

01 ian. 2013, 08:34
Nebunie în toată lumea. Şi COPIII DANSEAZĂ pe Gangnam Style VIDEO

Din iulie până în decembrie, Gangnam Style – care ironizează stilul de viaţă al persoanelor din cartierul Gangnam al capitalei Seul – a înregistrat succes după succes, urcând pe cea mai înaltă treaptă a topurilor muzicale în 34 de ţări. Şi dacă linia melodică nu este chiar una de top sau dacă versurile nu sunt înţelese de prea mulţi, ceea ce i-a adus celebritatea mondială lui Psy a fost coregrafia Gangnam Style, care i-a cucerit pe mulţi, de la oameni de rând până la artişti de talie, precum Madonna, Britney Spears sau MC Hammer, şi chiar politicieni de marcă, cum a fost cazul secretarului general al ONU, Ban Ki-Moon.

De asemenea, pe melodia lui PSY au dansat soldaţii din Afganistan, inginerii NASA, dar şi copiii. ROMÂNIATV.NET vă prezintă câteva filmuleţe cu Gangnam Style dansat de micuţi ce nu au renunţat la scutece şi biberoane, dar care ştiu să se mişte pe ritmurile coreeanului.

În ultimele şase luni, Psy a câştigat aproape 185.000 de euro doar în urma vizualizărilor de pe YouTube şi alte peste 6 milioane din vânzarea CD-urilor, download şi concerte.

Succesul acestui videoclip i-a adus cântăreţului o nominalizare la premiile MTV Europe Music la categoria „cel mai bun clip”, apariţii în cele mai populare emisiuni de televiziune americane, dar şi o mulţime de bani.

Gangnam Style a depăşit UN MILIARD de vizualizări pe YouTube VIDEO

Piesa „Gangnam Style” a fost lansat online de rapperul sud-coreean Psy pe 15 iulie.