Nebunie MAXIMĂ făcută la o petrecere. INCREDIBIL ce a păţit un bărbat FOTO

Un bărbat din Swansea (Țara Galilor) a avut parte de o petrecere absolut nebună, în timpul căreia a făcut un gest incredibil. Fiind în stare avansată de ebrietate, bărbatul a fost victima unei farse de prost gust.

10 nov. 2017, 12:30
Nebunie MAXIMĂ făcută la o petrecere. INCREDIBIL ce a păţit un bărbat FOTO

Câţiva prieteni au decis să îi tatueze o pereche de ochelari, care cuprindea şi cuvântul „Rayban”. Tatuajul a ieşit grotesc, de parcă ar fi fost făcut de un copil de cinci ani.

„Eram beat, nu îmi aduc aminte nimic. Eram la o petrecere într-un pub din Blackpool, unde am băut cam mult… După ce m-am trezit, am văzut tatuajul şi am vrut să-l şterg. Credeam că era făcut cu marker, însă era ceva permanent. Când am venit acasă, evident că mulţi m-au întrebat ce e cu acest tatuaj… În dimineața următoare am început să mă gândesc la ceea ce credeau familia și prietenii mei. Nu am vrut ca ei să se simtă jenaţi când ar ieșit împreună cu mine, așa că am decis să şterg tatuajul”, a declarat galezul.

Bărbatul se chinuie să scape de tatuaj, cu ajutorul unui laser: „Tot ce pot spune este că întregul proces a fost uimitor. Nu există nicio cicatrice, iar atunci când prietenii care mă ştiau cu tatuaj văd că acesta nu mai este, rămân surprinşi. Când își dau seama că tatuajul nu mai este, sunt șocați de cât de bine a funcționat tratamentul”.