Nebunie totală la finala Cupei Bulgariei. Fani violenţi şi cinci penalty-uri ratate VIDEO

Violenţe în fotbal s-au consemnat şi la sud de Dunăre, finala Cupei Bulgariei, dintre Beroe Stara Zagora şi Levski Sofia fiind marcată de bătăile dintre suporteri şi forţele de ordine. În terem , Beroe a câştigat trofeul, după o sesiune de penalty-uri în care s-au consemnat cinci ratări.

16 mai 2013, 17:42
Nebunie totală la finala Cupei Bulgariei. Fani violenţi şi cinci penalty-uri ratate VIDEO

Finala Cupei Bulgariei, disputată între Beroe Stara Zagora şi Levski Sofia ar putea fi rezumată astfel: în prima repriză, două goluri marcate de Elio Martins, de la Beroe, şi unul înscris de Ilian Iordanov, pentru Levski, şi tot Levski a pierdut un jucător, Hristo Iovov fiind eliminat.

Apoi, în minutul 79, Georgi Andonov a marcat golul de 3-1 pentru Beroe, iar Silva şi Rodrigues au înscris în minutele 80 şi 87, pentru Levski, era 3-3, stadionul a erupt precum un vulcan, iar în tribune s-a iscat haosul. Fanii s-au luat la bătaie cu forţele de ordine mai mulţi suporteri au fost reţinuţi, iar un steward şi-a pierdut cunoştinţa după ce a fost lovit.

Nebunie a fost şi pe teren, cele două formaţii ratând cinci lovituri de departajare. Beroe a ratat cu una mai puţin şi a câştigat trofeul pentru a doua oară în istorie, după anul 2010.

Secvenţe cu fani reţinuţi de poliţie

Cele cinci penalty-uri ratate