Necaz mare în familia Danei Nălbaru. ”Am aflat dimineața, pe la ora 05:00, că trebuie să intre în operație”

Dana Nălbaru a trecut prin clipe grele, după ce medicii i-au dat o veste teribilă. Fiul ei a fost operat de urgență.

18 iun. 2023, 16:57
Necaz mare în familia Danei Nălbaru. ”Am aflat dimineața, pe la ora 05:00, că trebuie să intre în operație”

Dana Nălbaru și familia ei au trecut prin momente înfiorătoare, după ce medicii l-au băgat de urgență în operație pe băiețelul familiei.

În timpul pandemiei, Dana Nălbaru a trecut prin momente înfiorătoare, după ce băiețelul ei a acuzat stări de rău. Artista l-a dus de urgență la spital, iar medicii i-au spus că trebuie să-l opereze de urgență.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt extrem de discreți cu viața lor personală, însă, la ceva timp după necazul cu micuțul, cei doi au decis să facă publică situația prin care au trecut, în speranța că le va fi de ajutor și altor părinți.

Totul s-a întâmplat în pandemie, iar Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au decis să povestească cele întâmplate ulterior, după ce micuțul s-a recuperat.

Acum, din fericire, totul este foarte bine, iar Dana Nălbaru trăiește o viață liniștită, frumoasă și plină de bucurii alături de soțul ei și de cei trei copii, Sofia, Kadri și Roxana, fetița înfiată.

În urmă cu o lună și jumătate, Kadri a trecut printr-o intervenție chirurgicală complicată. A fost cel mai greu moment din viața mea și încă nu mă pot gândi la toate detaliile acelui moment fără să plâng. Am filmat împreună cu Dragoș în Casa Ronald și vreau să le mulțumesc încă o dată celor de acolo pentru sprijinul oferit în acele clipe grele.

Am aflat că băiețelul nostru trebuie să intre în operație la 5 dimineața. Nu ai timp să te pregătești. Pentru mine, cel puțin, a fost un moment în care n-am știut încotro să mă duc, am fost complet pierdută. Pandemia asta a îngreunat reglementările interne și, odată intrat în spital, acolo rămâi. Nu am putut intra amândoi, a trebui să intre unul singur. Eu am așteptat diagnosticul în mașină. Faptul că am putut să fiu alături de el (n.red.: Kadri) tot timpul sunt absolut convinsă că a dus la vindecarea lui mult mai rapidă”, povestea Dana Nălbaru, anul trecut.

Dana Nălbaru explică secretul din spatele adopţiei: „Am simţit nevoia să salvez viaţa cuiva”

Dana Nălbaru a vorbit despre decizia de a o lua pe micuța Roxana în familia lor și spune că a consultat special lista copiilor pe care nu-i voia nimeni.

A fost o dorinţă veche, dinainte de a-l avea pe Kadri. Ne-am dorit să facem un real bine. Am simţit nevoia să salvez viaţa cuiva, oricât de lipsit de modestie sună lucrul ăsta. Am accesat lista copiilor greu adoptabili, lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni.

Am văzut-o şi în patru luni ne-am cunoscut. La câteva săptămâni după ce ne-am văzut a venit la noi şi a rămas’‘, a povestit vedeta într-un interviu acordat pentru libertateapentrufemei.