Neftchi Baku a anunțat ce se întâmplă cu Laurenţiu Reghecampf după scandalul cu Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns după scandal la Poliție, unde s-au deschis două dosare penale. La aproape 48 de ore de la bătaia cu impresara, antrenorul a apărut cu ochiul vânăt la botezul copilului său pe care-l are cu Corina Caciuc, iar impresara a ajuns la INML bandajată la o mână şi un picior. Cazul a ajuns şi în atenţia celor de la Baku.

26 sept. 2022, 13:36
Neftchi Baku a anunțat ce se întâmplă cu Laurenţiu Reghecampf după scandalul cu Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf nu pare să aibă probleme la Baku după scandalul cu Anamaria Prodan, iar uşa îi este deschisă oricum larg de Gigi Becali la FCSB în cazul în care este concediat din Azerbaidjan.

Presa azeră a contactat clubul Neftchi Baku, pentru a primi o reacție după bătaia dintre antrenorul Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. „Am întrebat ce părere au despre acest incident, dacă au vorbit cu Reghecampf și dacă poate exista vreun obstacol în revenirea sa la Baku”, scrie sportinfo.az.

Jurnaliștii publicației mai sus menționate au primit un răspuns din partea lui Rustam Allahverdiyev, ofițerul de presă al lui Neftchi Baku. „Cunoaștem incidentul. Antrenorul a plecat în România din motive familiale și a primit permisiunea clubului. Ne-a spus că va reveni în Baku pe 25 septembrie. După incidentul apărut, clubul l-a contactat, iar Laurențiu Reghecampf ne-a spus că ceea ce s-a întâmplat a fost o chestiune personală, nu ceea ce a apărut în presă. Antrenorul este așteptat să revină la Baku mâine (n.r – pe 26 septembrie)”, este răspunsul primit de sportinfo.az.

Corina Caciuc, dedicaţie specială pentru Reghe la botezul micuţului Liam: „De te-ar bate, neică, bate”

Sursele Playsport.ro transmit că varianta decupată a filmulețului cu bătaia a fost trimisă de Anamaria Prodan, în cursul zilei de sâmbătă, prin mail, la clubul unde antrenează Laurențiu Reghecampf.

Următorul meci al echipei lui Reghecampf este programat pe 1 octombrie, pe terenul celor de la Qarabag. Neftchi ocupă locul secund în Azerbaidjan după șapte etape, la egalitate cu următoarea adversară, care are un meci mai puțin. Reghecampf a semnat cu Neftchi Baku pe 21 iunie, iar contractul său expiră în vara anului 2024.

Laurențiu Reghecampf a uitat pentru o zi de scandalul monstru cu fosta sa parteneră, Anamaria Prodan. Antrenorul de la Neftchi Baku și-a botezat duminică primul său copil pe care îl are împreună cu Corina Caciuc, Liam Reghecampf.

Tehnicianul a distribuit pe rețelele sociale o imagine surprinsă în biserică, în momentul creștinării fiului său. Atât Laurențiu Reghecampf, cât și Corina Caciuc au purtat niște ținute elegante și au încercat să uite pentru o zi de evenimentele neplăcute în care au fost implicați în urmă cu doar 48 de ore.

Totuși, pe fața antrenorului lui Neftchi Baku se văd încă semnele conflictului cu Anamaria Prodan. În spatele ochelarilor, sub ochiul stâng, poate fi observată o vânătaie destul de mare.

Becali, lovitură grea pentru Anamaria Prodan: „Tot timpul, Reghecampf va fi pentru noi un om aparte”. Ce spune despre bătaie: „Nici nu am vrut să văd înregistrarea!”
Impresara a ajuns la Spitalul de Urgență Floreasca după scandalul cu Laurentiu Reghecampf, de vineri seara, de la Snagov. Anamaria Prodan nu s-ar simți deloc bine și ar avea și piciorul imobilizat în ghips din cauza loviturilor aplicate de antrenor în timpul conflictului, conform România TV.

Cei doi și-au împărțit pumni în plină Snagov, la Snagov, în fața vilei pe care o dețin împreună. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns după scandal la Poliție, unde s-au deschis două dosare penale.

La aproape 48 de ore de la bătaia cu impresara, antrenorul a apărut cu ochiul vânăt la botezul copilului său pe care-l are cu Corina Caciuc.

Anamaria Prodan a trimis filmarea cu bătaia la clubul unde Reghecampf este antrenor. Acesta riscă să fie dat afară