Neglijenţă gravă. O asistentă medicală din SUA a aruncat rinichiul care trebuia transplantat unei tinere

Publicat: Sâmbătă, 31 August 2013 13:17 // Actualizat: Sâmbătă, 31 August 2013 13:17 // Sursa: RTV.net

Sarah Fudacz, o tânără din Ohio, SUA, a dat în judecată Spitalul Universitar Toledo după ce o asistentă medicală a aruncat rinichiul donat de fratele său mai mic şi care urma să-i fie transplantat.

Foto: nydailynews.com

Sarah Fudacz se afla pe lista de aşteptare pentru un transplant de rinichi, când medicii au anunţat-o că fratele ei mai mic este donatorul potrivit. Vestea bună a fost însă umbrită de un incident care s-a petrecut în spitalul în care fata era programată pentru operaţie.

O asistentă medicală a aruncat din greşeala rinichiul prelevat de la fratele pacientei, însă după ce fapta a fost descoperită şi rinichiul recuperat, organul nu a mai putut fi folosit.

Medicii din spital i-au găsit fetei un alt rinichi compatibil, ba mai mult, au suportat şi cheltuielile transplantului. Cu toate acestea, tânăra nu i-a iertat pe cei din spital pentru greşeala făcută şi i-a dat în judecată.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 mai 16:01
...ei pământeşti acasă la prietena ei, în Massachusetts, pentru înmormântare. Citeşte şi Neglijenţă gravă. O asistentă medicală din SUA a aruncat rinichiul care trebuia transplantat unei tinere Acolo, Jane a fost solicitată ca asistentă de familie de către...
1
EUR
4.8590
RON
23 Sep
noapte 13 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H