Negoiţă, REPLICĂ dură pentru Firea: "Nu mă urc cu picioarele pe un om care este la pământ"

Publicat: Marţi, 29 Septembrie 2020 14:04 // Actualizat: Marţi, 29 Septembrie 2020 19:53 // Sursa: romaniatv.net

Robert Negoiță i-a dat replica Gabrielei Firea, în urma declarației de la sediul PSD.

"Sincer, nu îmi doream să scriu aceste rânduri. E prea la cald, e vorba despre cineva care a pierdut, o femeie, și m-am gândit că, dacă ies public acum, se va considera că mă urc cu picioarele pe un om care este la pământ.

Însă, din nefericire pentru cea în cauză, văd că nu se poate abține nici măcar în aceste momente, atacă, zgârie și caută vinovați pentru propriul eșec. În aceste condiții, anumite lucruri trebuie spuse, răspicat. Le spun acum, am evitat să le spun în plină campanie. Și poate, din respect pentru cel învins, nu le mai spuneam niciodată, dar văd că învinsul nu-și poate accepta înfrângerea cu demnitate…", a scris Robert Negoiță pe pagina de Facebook.

Gabriela Firea: Mama domnului Ponta, chipurile, l-ar fi votat pe domnul Dan

"Ca să fie clar pentru toată lumea:


- Am refuzat să fac echipă cu un om care nu a înțeles că în administrația publică, singurul lucru care contează sunt proiectele pe care le-ai livrat cetățenilor. Alegerile reprezintă momentul unui bilanț, iar dacă acest bilanț nu se vede în calitatea vieții comunității, atunci ai pierdut.

- Am refuzat să fac echipă cu un primar general care, în relația cu primăria pe care am condus-o și o voi conduce, a fost, în primul rând, preocupată de cum să facă astfel ca instituția pe care o reprezint să nu facă prea multe lucruri, terorizată fiind de paranoia potrivit căreia eu mi-aș fi dorit ca prin lucrurile pe care le făceam pentru Sectorul 3 să atac ulterior fotoliul de primar general.

Nu, doamna fosta primar, îmi doream să mă ajutați să fac parcări pentru cetățenii Sectorului 3, să se facă deratizare în Sectorul 3, îmi doream să avem iluminat public în Sectorul 3, îmi doream ca bulevardele din Sectorul 3, aflate în subordinea dvs, să fie demne de un Sector European, îmi doream și eu apă caldă pentru comunitatea noastră. În esență, îmi doream să vă faceți treaba în raport cu cetățenii Sectorului 3, să rezolvați lucrurile care țineau prin lege de responsabilitatea Primăriei Generale. Și v-am rugat, ani de zile, iar când am văzut că nu vreți să faceți aceste lucruri, m-am oferit să le fac eu cu insituția pe care o conduceam, pe banii Sectorului 3, chiar dacă aveam un buget de șase ori mai mic.

Nici asta nu s-a putut, că vă era frică să nu care cumva să demonstrez că se poate. Și m-ați blocat zâmbindu-mi în față, asta apropo de trădare, de familie, de camaraderie…", a completat el.

"Am obosit să le explic cetățenilor"

"- În aceste condiții, am obosit să le explic cetățenilor Sectorului 3 de ce nu poate face Primăria Sectorului 3, treaba Primăriei Generale. Și da, în aceste condiții, am considerat că nu este corect pentru comunitatea pe care o conduc, să le spun oamenilor că totul e roz, că sunteți un bun primar general. Ar fi fost nedrept față de oameni, ar fi fost incorect să aleg familia în detrimentul cetățenilor Sectorului 3.
- Văd că vorbiți de lipsa unei stângi unite, de echipă, clamați solidaritate în fața inamicului, dar din nefericire dvs sunteți propriul inamic. Sunteți victima propriei dorințe de mărire, a lipsei spiritului de echipă, a calcului politicianist ieftin și de scurtă durată. Sunteți victima propriilor decizii.
Cât despre locul crimei, vă spun doar atât: cum aș fi putut eu să vă susțin în fața cetățenilor Sectorului 3, și să vă ajut să vă întoarceti la locul crimei, adică la Primăria Generală, când știam cum ați pus mai presus în raport cu dânșii, propriile interese, în defavoarea comunității pe care o reprezint.
Asta ca să înțelegeți că nu a fost o chestiune personală, nu era vorba despre mine. Pentru mine, omul Gabriela Firea rămâne același pe care l-am primit și îl primesc și în viitor cu sufletul deschis în familie. În schimb, Primarul Gabriela Firea este ceea ce am descris mai sus", a încheiat Negoiță. 

"Nu putem negocia cu teroriștii politici. Au vrut să îngroape PSD”. Firea îi face ”asasini” pe Negoiță și Ponta"

Gabriela Firea a avut o răbufnire la adresa lui Victor Ponta și a lui Robert Negoiță. Ea exclude orice fel de apropiere de cei doi și îi acuză că au vrut să îngroape PSD.

Întrebată dacă i-a reproșat lui Marcel Ciolacu faptul că l-a invitat pe Robert Negoiță să se întoarcă în PSD, Gabriela Firea a răspuns: "Nu i-am reproșat dl. președinte Ciolacu nimic, suntem colegi și nici nu vreau să dau apă la moară celor care știu că pe vremuri așa se purta politica, se acumulau frustrări, sentimente negative și, la momente oportune, se opera sau se proceda la trădări, din care pierdea întregul partid sau cetățenii României, pentru că noi am venit să facem politică pentru cetățeni. Noi nu am venit aici pentru că nu aveam ce să facem acasă sau pentru că nu aveam o meserie. Am fost profesor, jurnalist, nu am venit să mă căpătuiesc din politică, aveam un salariu enorm în presă față de ce salariu am avut ca senator sau ca primar."

"I-am spus doar punctul meu de vedere și a fost de acord cu el, nu putem negocia cu teroriștii politici. Teroriștii politici, cei care au vrut să îngroape PSD, trebuie să fie pe drumul lor și noi să fim pe drumul nostru. Asta este, mult, puțin, cât avem, dar este al nostru. Ar fi fost o lipsă de respect să ne aliem cu proprii noștri asasini, adică cu Ponta sau Negoiță. Nu avem nimic cu ei, nu suntem în război cu ei, dar să nu-i invităm cu mari onoruri, eventual să coacem și o pâine împreună, să mâncăm. Haideți să fim serioși" a spus Gabriela Firea.

 
loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8747
RON
30 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H