Negoiță face ordine în sectorul 3. Autoritățile au confiscat mai multe căruțe care treceau prin București

Polițiștii din sectorul 3 au confiscat mai multe căruțe care treceau chiar pe străzile din București. Primăria a confirmat că proprietarii au fost amendați.

18 mai 2021, 14:30
Negoiță face ordine în sectorul 3. Autoritățile au confiscat mai multe căruțe care treceau prin București

Autoritațile din sectorul 3 au confiscat mai multe căruțe care au trecut chiar pe străzile din București, iar primarul Negoiță a confirmat că proprietarii au fost sancționați cu amenzi. Cei care au alertat Poliția, cu privire la circulația căruțelor prin centrul Bucureștiului, au fost chiar angajații companiei de salubritate.

„Observate ieri, în trafic, de către colegii de la salubritate care au și anunțat Poliția Locală Sector 3. Căruțele au fost ridicate, confom legii, iar proprietarii amendați”, a anunțat, pe Facebook, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, notează Digi24.

Mesajul primarului în privința căruțelor care circulă în București: „Semnalați imediat”

Primarul Negoiță îndeamnă locuitorii capitalei să anunțe autoritățile atunci când mai văd căruțe care circulă prin București.

„Nu au ce căuta asemenea vehicule prin oraș, așa că aviz celor care cred că se pot plimba cu ele nestingheriți. Iar dacă le observați pe străzi, prin Sectorul 3, vă încurajez să ne sprijiniți și să ne semnalați imediat la 021/9543 aceste situații. Echipajele PLS3 vor fi direcționate la adresele indicate și vor dispune măsuri”, a precizat Robert Negoiță.