Nelson Mondialu a devenit subiect la Bacalaureat. Vezi ce i-a trecut prin cap unui elev

Din ce în ce mai mulţi elevi tratează subiectele de bacalaureat cu o oarecare degajare, iar ultima ispravă a unui elev de clasa a XII-a a stârnit hohote de râs. Tânărul a scris despre celebrul Nelson Mondialul în teza la română şi a reuşit să îşi şocheze colegii şi profesorii.

10 mai 2014, 08:00

Cosmin Pădureţ, elev în clas a 12-a a susţinut miercuri teza la limba şi literatura română, fără nicio emoţie, scrie spynews.ro. Mai ales că teza era o simulare pentru examenul de Bacalaureat, care bate la uşă. Întrebat la subiectul al doilea dacă e bine sau nu să avem un idol, Cosmin a fost sincer. Poate prea sincer… „Am scris despre Nelson Mondialul. Tiltul a fost: Nelson a dat şpagă, pe duşmani să îi atragă. Este metoda prin care ai lumea la picioare. Să moară ce am mai scump, când a văzut profesoara și-a făcut cruce şi m-a trimis acasă. Acum teza mea e afișată în cancelarie”, s-a lăudat tânărul, pe Facebook.

Citeşte şi Cum a ajuns un interlop român de râsul internetului GALERIE FOTO

A devenit vedeta liceului

Cosmin a povestit întreaga întâmplare ce l-a făcut extrem de popular la liceu, cât şi pe internet.
„Am susţinut miercuri teza la limba română, un fel de simulare pentru bacalaureat. La subiectul al doilea am avut de argumentat dacă este bine să avem un idol în viaţa noastră, iar eu am fost extrem de sincer şi direct. Îl admir pe Nelson Mondialul pentru faptul că are lumea la picioare. Nu am vrut să îmi bat joc de teză, asta e opinia mea. Am ieşit primul din clasă, sigur pe mine şi când a citit profesoara şi-a făcut cruce. Mi-a zis că sunt nebun şi să plec mai repede din clasă. Nimeni nu m-a crezut până joi, când deja toţi profesorii ştiau. Teza mea a ajuns să fie agăţată în cancelarie”, a mărturisit tânărul.

Citeşte şi Nelson Mondialu’ loveşte din nou. De data asta, în direct

Aflând de fapta elevului pus pe şotii, Nelson a povestit prietenilor virtuali printr-o postare  pe Facebook. „Nu dau numele studentului, dar am să îmi întind aripile pentru a-l trimite direct la Bacalaureat”, a postat Nelson pe contul personal de socializare.