Nelson Mondialu, tras de mânecă de Culiță Sterp, după ce s-a luat de Nicolae Guță pentru că face o căruță de bani din Tik Tok: „Să calculezi și ăștia 5 lei și universul că eu nu știu cât face”

Live-urile lui Nicolae Guță de pe Tik Tok au stârnit un adevărat scandal, însă Culiță Sterp a vrut să le dea peste nas invidioșilor, în special lui Nelson Mondialu.

28 mart. 2024, 11:35
Nelson Mondialu, tras de mânecă de Culiță Sterp, după ce s-a luat de Nicolae Guță pentru că face o căruță de bani din Tik Tok: „Să calculezi și ăștia 5 lei și universul că eu nu știu cât face”
Nelson Mondial îl atacă pe Nicolae Guță pe Tik Tok

Nicolae Guță a început o serie de live-uri pe Tik Tok, unde face dedicații, iar fanii îl răsplătesc prin donații uriașe. Recent, într-una dintre aparițiile sale, manelistul a fost urmărit de zeci de mii de români și a avut încasări la care unii creatori de conținut de pe platforma de socializare doar visează, lucru care a stârnit controverse.

Citește și: Nicolae Guță face furori pe TikTok! Suma uriașă pe care a strâns-o manelistul, după ultimul live pe platformă. Creatorii de conținut visează la asemenea cifre

Nelson Mondialu și-a expus punctul de vedere public, comentând activitatea lui Nicolae Guță și apelând la ANAF pentru a raporta situația.

El a subliniat că în cazul în care suma ar fi fost donată către o cauză umanitară, situația ar fi stat cu totul altfel.

Culiță Sterp a intervenit și le-a dat peste nas tuturor și a înregistrat momentul în care îi dona sume enorme colegului său de breaslă, așa cum a făcut dintotdeauna.

„Nelson, să calculezi și ăștia 5 lei și universul că eu nu știu cât face. Avioanele să nu le mai pui la calcul”, a scris Culiță Sterp, în dreptul unei secvențe din live-ul lui Guță.

Sterp a ținut să mai facă o serie de precizări, mai exact că îi donează mult mai mult lui Nicolae Guță, pentru că nu de puține ori i-a cântat melodiile la evenimentele unde a fost invitat să presteze, același lucru fiind valabil și pentru alți artiști din România.

„Am dat din toată inima. Nu doar că a cântat pentru băiatul meu, ci și pentru că îl apreciez foarte mult pentru ce a făcut pentru genul ăsta de muzica și mai ales că asta reprezintă doar 0,0001 la sută din câți bani am făcut eu pe melodiile lui.

Ar trebui toți lăutarii care îi cântă melodiile să îi doneze pentru că datorită lui mulți duc o pâine acasă la familia lor. Doar că mulți știu, dar nu recunosc!”, a mai scris Culiță Sterp în mediul online.

Citește și: Probleme în lanț pentru Culiță Sterp. Artistul a fost jefuit din nou, hoții i-au făcut pagubă de mii de euro. „Mi s-a spart mașina în Italia”

Nelson Mondialu, enervat de succesul lui Nicolae Guță

Nelson Mondialu s-a filmat în timp ce a sunat la ANAF, după ce a văzut încasările lui Nicolae Guță de pe live-ul recent de pe Tik Tok.

El spune că problema nu e faptul că manelistul a încasat o sumă colosală, mai exact 73.000 de dolari, ci faptul că nu s-a gândit să doneze banii unei cauze umanitare, așa cum face el, de fiecare dată când câștigă bani pe Tik Tok.

„La ce ANAF fraților că am sunat? Hoților, vedeți că eu sunt curat. Eu banii pe care îi dați aici, 2, 3, 5, 10 euro eu mă duc și îi dau pe stradă.”, a spus Nelson.