Nelu Ploieşteanu, desfiinţat de soţie. „Nu îşi vede copilul de un an…..”

Nelu Ploieşteanu, desfiinţat de propria soţie. Elena Ploieşteanu este foc şi pară pe soţul infidel, care nu a mai dat pe acasă şi nu şi-a văzut copilul de mai bine de un an.

30 apr. 2015, 09:03
Nelu Ploieşteanu, desfiinţat de soţie. „Nu îşi vede copilul de un an…..”

Războiul dintre Nelu Ploieşteanu şi soţia lui pare fără final, informează România TV. Femeia, părăsită de artist, iese din nou la atac. „După 14 ani în care şi-a bătut joc de mine, de copilul lui, care nu-şi vede copilul de un an şi 2 luni, ce merită omul ăsta?. Nu-l interesează de Mihăiţă, de situaţia lui, doar că vine şi lasă 2-3-4 milioane, 2 milioane…nu e suficient, copilul ăsta nu merită să nu-şi vadă părintele lui?”, a spus soţia lui Nelu plieşteanu. 

Citeşte şi Soţia şi amanta lui Nelu Ploieşteanu s-au bătut în stradă. Întreaga luptă între femei a fost filmată VIDEO

Elena Ploieşteanu a luat şi măsuri controversate împotriva soţului său şi amantei acestuia. 

„L-am descântat, am zis de deochi, şi lui şi ei…şi ea are multe mesaje. De 14 ani, soţul meu a ţinut-o în case cu chirii, pe Ştefan cel Mare, plătea 300 de euro, ea a stat pe Ştefan cel Mare”, a mai spus femeia. 

Deşi soţia sa iese de fiecare dată la atac în public, Nelu Ploieşteanu a încercat să se ţină departe de scandal.

Citeşte şi Nelu Ploieşteanu, acuzat de soţie că şi-a lăsat amanta gravidă. „Ia pastile de potenţă şi a lăsat-o gravidă..”

Sotia lui Nelu Ploiesteanu a depus actele pentru divort.”Pentru mine credeţi că e ceva? O fi pentru voi, nu mă interesează dacă divorţează sau nu”, spunea Nelu Ploieşteanu.