Nelu Tătaru, avertisment teribil pentru transportul în comun. Anunţ de ultimă oră despre mall-uri

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat ca reprezentantii mall-urilor vor fi informati, in jur de 10-11 iunie, cu privire la masurile pe care trebuie sa le ia la deschiderea centrelor comerciale.

04 iun. 2020, 04:33
Nelu Tătaru, avertisment teribil pentru transportul în comun. Anunţ de ultimă oră despre mall-uri

„Am avut intalnirea cu reprezentantii mall-urilor in care am cerut o serie de masuri pe care le preconizeaza. Noi, prin Institutul National de Sanatate Publica, le vom analiza si vom da mesajul specialistilor, urmand ca in jur de 10-11 iunie sa le putem da un raspuns, ca sa se poata pregati, daca in ziua de 15 iunie va fi ziua de relaxare privind deschiderea mall-urilor”, a spus Nelu Tataru la B1 TV.

Nelu Tătaru, despre epidemia de coronavirus. „După 15 octombrie, ne gândim că ar putea reapărea”

Ministrul Sanatatii a mentionat ca exista un risc de infectare a oamenilor cu COVID-19 in mijloacele de transport in comun daca aparatele de aer conditionat ale acestora nu sunt curatate.

Nelu Tătaru crede că vaccinarea anti-COVID nu ar trebui să fie obligatorie

„In masura in care avem aglomeratii populationale deosebit de mari si nu avem aerisita acea camera, putem sa ne gandim ca aeroflora care exista acolo poate genera sau poate mentine un virus. Dupa fiecare zi, dupa fiecare tura, trebuie facute dezinfectii ale mijloacelor de transport in comun”, a afirmat Nelu Tataru.