Nelu Vlad, spitalizat de urgență. Liderul formației Azur, diagnosticat cu hematom inoperabil pe creier: „Mi s-a făcut rău chiar la concert. Mi-am pierdut și echilibrul, și vederea”

Nelu Vlad, liderul formației Azur, traversează momente dificile. Îndrăgitul artist a fost diagnosticat cu hematom cu creier după ce i s-a făcut rău chiar în timpul unui spectacol. Cântărețul și-a pierdut echilibrul și vederea, dar a ținut morțiș să urce pe scenă, iar colegii de trupă l-au ajutat să-și ducă momentul muzical până la capăt, apoi au chemat ambulanța.

30 ian. 2024, 14:28
Nelu Vlad, spitalizat de urgență. Liderul formației Azur, diagnosticat cu hematom inoperabil pe creier: „Mi s-a făcut rău chiar la concert. Mi-am pierdut și echilibrul, și vederea”

Nelu Vlad (73 ani) este internat la spitalul din Cluj după ce i s-a făcut rău la spectacol. În urma investigațiilor, medicii i-au pus diagnosticul de hematom pe creier. Din păcate, acesta nu poate fi operat. Medicul curant i-a administrat un tratament care l-a repus pe picioare pe artist.

Nelu Vlad, spitalizat de urgență după ce și-a pierdut echilibrul și vederea în timpul unui concert

Îngrijorător a fost la început pentru că mi s-a făcut rău la un concert, la Satu Mare, mi-am pierdut echilibrul și nu puteam să urc pe scenă. Cu ajutorul colegilor am urcat, am rămas într-o poziție fixă, am cântat două ore apoi am plecat la Cluj. Acolo, aceeași poveste, numai că a fost mai pronunțată și mi-am pierdut și vederea. După ce mi-am revenit, vedeam dublu.

Am chemat ambulanța, m-au dus la urgență și mi-au găsit un heamtom între creierul mic și creierul mare imposibil de operat. Am trecut pe tratament, după trei zile sunt semne că o să-mi revin. Am început să merg și să văd bine, sunt pe mâna unui specialist vestit, dr. Văcăraș. E foarte atașat de pacienți și explicit, mi-a promis că în zece zile rezolvă problema”, a declarat Nelu Vlad pentru Star Popular.

Artistul își făcuse analize cu doar o săptămână înainte să apară simtpomele, iar rezultatele fuseseră bune

Nelu Vlad susține că doar cu o săptămână în urmă își făcuse analize și investigații amănunțite, rezultatele neindicând nimic alarmant.

Citeste si Membrii trupei Azur, în arestul Poliției. Nelu Vlad povestește episodul traumatizant: „Ne-am considerat foarte umiliți”

Sunt internat de pe 27 ianuarie, până pe 10 februarie cred că o să mă țină. Azi am făcut un C.T. și arată că sângele care era împrăștiat s-a resorbit și a rămas doar hematomul care trebuie luat în considerare, spre final o să fac un RMN și atunci să aflu și de unde a provenit toată treaba asta.

Analizele erau foarte bune, o săptămână aveam de când le făcusem la spitalul Parhon, unde mă internez în fiecare an să-mi fac toate analizele de la A la Z. Inclusiv CT la cap am făcut, dar nu mi-a ieșit nimic”, a mai declarat artistul pentru Star Popular.