Nenorocire în familia Micăi. Tatăl „Prinţesei de la Abracadabra”, diagnostic cumplit din partea medicilor

Lovitură dură pentru tatăl “Prinţesei de la Abracadabra”! După ce a fost disponibilizat de la firma unde lucra, Tony Niculescu a fost la un control de rutină, iar medicii l-au diagnosticat cu diabet căpătat pe sistem nervos.

07 aug. 2014, 06:23
Nenorocire în familia Micăi. Tatăl „Prinţesei de la Abracadabra”, diagnostic cumplit din partea medicilor

Mica s-a stins din viaţa pe 14 martie, la Spitalul Clinic Fundeni, unde era internată la Terapie Intensivă, iar de atunci părinţii ei sunt devastaţi. Cum un necaz nu vine niciodată singur, Tony Niculescu, tatăl Micăi a primit încă o veste extrem de proastă de la locul său de muncă: a fost dat afară cu doar şapte luni înainte de pensionare. Iar acum el a fost diagnosticat cu o boală gravă.

„În fiecare dimineaţă merg în Herastrau să mă dau cu rolele, să simt răceala dimineţii. Mai vine şi un coleg, îmi face bine. M-a găsit şi cu diabet, căpătat pe sistem nervos. Acum mănânc ponderat, ţin un pic de rigim, până acum am slăbit cam şase kilograme. Eu în decembrie ies la pensie oricum, iar când am fost disponibilizat am intrat în concediu medical şi atunci mi-am făcut analizele„, a spus Tony Niculescu, potrivit cancan.ro.

Citeşte şi: Un an de la moartea Micai de la Abracabadra. Declaraţie cutremurătoare a tatălui

Acum mai bine de un an, in data de 14 martie 2013, Michaela Niculescu, “printesa de la Abracadabra”, a pierdut lupta cu o boala cumplita. Ea suferea, in tacere, de ciroza hepatica in stadiu avansat. Artista a dorit sa-si protejeze familia si prietenii si a decis ca este mai bine sa sufere singura, ducand boala cu demnitate pana la capat. Mica s-a stins din viata pe 14 martie, la Spitalul Clinic Fundeni, unde era internata la Terapie Intensiva, iar inmormantarea a avut loc pe 17 martie, la cimitirul Andronache. 

Citeşte şi: Mica de la Abracadabra a trimis un MESAJ TULBURĂTOR înainte să moară