Nenorocirea prezisă de Baba Vanga se apropie! Ce se va întâmpla cu omenirea în 2021

Baba Vanga, cea mai mare clarvăzătoare, a făcut o predicție șocantă pentru 2021. Aceasta a spus prin ce lucruri va trece întreaga omenire în acest an.

09 apr. 2021, 12:26
Nenorocirea prezisă de Baba Vanga se apropie! Ce se va întâmpla cu omenirea în 2021

Nenorocirea prezisă de Baba Vanga se apropie!. Predicțiile celei care a fost Baba Vanga nu au dat niciodată greș.

Nenorocirea prezisă de Baba Vanga se apropie!

Potrivit predicțiilor făcute de Baba Vanga, anul acesta „o perioadă de haos va cuprinde întreaga omenire”. Ba chiar e posibil ca Belarus să intre în componența Rusiei. De asemenea, femeia a vorbit despre apariția unor medicamente pentru boli letale și a vorbit despre care va fi starea de sănătate a președinților Rusiei și ai SUA. Iar previziunea făcută pentru președintele rus Vladimir Putin este de-a dreptul înfricoșătoare. Baba Vanga spune că economia Europei se va prăbuși anul acesta, ba chiar e posibil ca Vladimir Putin să fie omorât. Totodată, clarvăzătoarea a spus că vor avea lor mari dezastre. Tot Baba Vanga a prevăzut că în 2021 e posibil să aibă loc „unificare a trei uriași”. Oamenii de știință susțin că ar putea fi vorba de India, China și Rusia.

Cea mai bizară predicție este că în 2021 un balaur / dragon va prelua planeta: Un dragon puternic va captura omenirea. Cei trei uriași se vor uni. Unii oameni vor avea bani roșii. Văd numerele 100, 5 și multe zerouri”. Este posibil ca prezicătoarea să se refere la China, iar cei „trei uriași” ar putea fi Rusia, China și India. Ea crede, de asemenea, că în următorii 200 de ani vom fi luat contact cu extratereștrii.

Baba Vanga, premoniţii sumbre pentru anul 2021. Ce îi aşteaptă pe români

Baba Vanga s-a născut în anul 1911 într-o familie săracă din Bulgaria și la doar 12 ani a rămas oarbă. La scurt timp după această nenorocire, fetița a început să aibă primele viziuni. Cei care au avut norocul să o cunoască spun că știa să citească gândurile oricui și să prezică viitorul. Dovadă stă faptul că liderii bulgari au folosit-o de-a lungul anilor.