Nepoata lui Osama bin Laden îl susţine necondiţionat pe Donald Trump. „E singurul care poate preveni un nou 11 septembrie”

Noor bin Ladin, nepoata lui Osama bin Laden, susține că Donald Trump este singurul președinte care ar putea preveni ca Amwerica să se confrunte cu noi atacuri de genul celor de la 11 septembrie. În plus, ea spune că Trump trebuie să fie reales, pentru că numai el poate salva civilizația occidentală, în timp ce cu Joe Biden SUA s-ar afla din nou sub ameninţarea terorismului.

07 sept. 2020, 09:30
Nepoata lui Osama bin Laden îl susţine necondiţionat pe Donald Trump. „E singurul care poate preveni un nou 11 septembrie”

„Un alt atac în stil 9/11 ar putea fi chiar la colț dacă Joe Biden este ales președinte. L-am susținut pe președintele Trump, el trebuie să fie reales – este vital nu numai pentru viitorul Americii, ci și al civilizației occidentale în ansamblu. ISIS a proliferat sub administrația Obama / Biden, ceea ce a dus la venirea lor în Europa.

Trump a arătat că ne protejează America și pe noi prin extindere de amenințările străine, eliminând teroriștii de la rădăcină și înainte ca aceștia să aibă șansa de a lovi. Islamismul radical s-a infiltrat complet în societatea noastră. În Statele Unite este foarte îngrijorător că stânga s-a aliniat cu oamenii care împărtășesc ideologia respectivă„, a declarat nepoata lui Osama bin Laden, pentru The Post.

Citeşte şi Robert Trump, fratele lui Donald Trump, a murit: Ne va lipsi, dar ne vom întâlni din nou

Noor bin Ladin are o diplomă de licență în administrarea afacerilor de la Universitatea din Geneva, un master în drept comercial de la Universitatea din Londra și lucrează cu startup-uri din Elveția. Ea spune că o parte din motivul pentru care a respins afirmațiile liberale că America este o țară rasistă se bazează pe propria experiență trăită. „Nu am avut o singură experiență proastă cu americanii, în ciuda numelui pe care îl port. Dimpotrivă, am fost copleșită de bunătatea și înțelegerea lor„, a declarat aceasta.