Nepoata Patriarhului, internată în spital plină de vânătăi şi cu maxilarul rupt. Vezi cine a bătut-o

Plină de vânătăi şi cu maxilarul zdrobit. Aşa a ajuns la spital, în urmă cu câteva zile Stela Maria Ispas, nepoata Patriarhului Bisericii Ortodoxe Române.

11 iul. 2014, 06:06
Nepoata Patriarhului, internată în spital plină de vânătăi şi cu maxilarul rupt. Vezi cine a bătut-o

După un scandal-monstru cu soţul său, condimentat cu urlete ca din gură din şarpe, Stela Maria Ispas, fiica Floarei Vişan Ciobotea şi a lui Ioan Vişan, a ajuns pe mâna doctorilor cu faţa plină de vânătăi şi cu maxilarul aproape zdrobit, pe 8 iulie, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi Patriarhul României a sfinţit cu TRAFALETUL noile studiouri ale radioului şi televiziunii Trinitas FOTO

Inclusiv vecinii familiei din localitatea Godeni, Argeş, au auzit ţipetele din casa familiei Ispas şi au anunţat autorităţile.

După ce Stela Maria a primit îngrijiri medicale, poliţiştii au făcut cercetări şi au întocmit un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe provocate de un membru de familie.

Citeşte şi O bătrână a fost bătută cu bestialitate de un poştaş. Află ce l-a înfuriat pe bărbat

Deşi e grav bolnavă, fiind încadrată ca persoană cu handicap de gradul şase, Stela Maria Ispas a făcut pasul vieţii ei. În urmă cu doi ani a dat naştere unei fetiţe.

Stela Maria Ispas a fost protagonista unui scandal-monstru, în urmă cu doi ani, când au apărut zvonuri cum că aceasta ar fi, de fapt, fiica Patriarhului.

Afirmaţia fusese făcută de Minodora Ilie, preşedinta unei fundaţii care o luase în grijă pe Stela, însă a fost demontată complet de familia ÎPS Daniel.