Nepotul decanului Baroului Vrancea şi alţi 6 tineri, arestaţi pentru trafic de droguri

Cei şapte tineri din Vrancea şi Bucureşti, printre care şi nepotul decanului Baroului Vrancea, reţinuţi luni pentru trafic de droguri de risc au fost arestaţi preventiv pentru 15 zile.  

04 aug. 2015, 15:33
Nepotul decanului Baroului Vrancea şi alţi 6 tineri, arestaţi pentru trafic de droguri

Potrivit anchetatorilor, cei şapte tineri au fost prezentaţi Tribunalului Vrancea, iar judecătorii au dispus arestarea lor preventivă pentru 15 zile, ei fiind suspectaţi că au constituit un grup infracţional organizat care se ocupa cu traficul şi consumul de droguri.

Citeşte şi: Nepotul decanului Baroului Vrancea şi alţi şase tineri, reţinuţi pentru trafic de droguri

Printre cei şapte tineri arestaţi se numără şi Laurenţiu Ioanovici, nepotul decanului Baroului Vrancea, Ioan Ioanovici. Conform anchetatorilor, tinerii şi-au recunoscut faptele, mai puţin ruda decanului Baroului Vrancea.

Cei şapte tineri au fost reţinuţi, luni, în urma a zece percheziţii domiciliare făcute, în municipiul Bucureşti şi în judeţul Vrancea, de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea şi de procurori din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Vrancea.

În urma percheziţiilor şi a prinderii în flagrant delict, poliţiştii au ridicat telefoane mobile şi cântare electronice folosite în activitatea infracţională, aparatură specifică pentru realizarea unei culturi de cannabis, 2.500 de lei, 50 de grame de cannabis şi cinci grame de haşis, scrie Mediafax.

Din cercetări a reieşit că, începând cu luna mai a acestui an, cei şapte ar fi constituit un grup infracţional organizat şi ar fi traficat aproximativ 700 de grame de cannabis, obţinând din activitatea infracţională 40.000 de lei.

Potrivit unor surse judiciare, gruparea ar fi fost iniţiată de trei dintre tineri, între care şi nepotul decanului la Baroul Vrancea. Acesta şi un alt tânăr procurau drogurile, printr-un intermediar, după care marfa era luată şi adusă la Focşani, unde intra în posesia altor doi membri ai grupării, care aveau sarcina de a o vinde.

loading...