Nepotul favorit al lui Gigi Becali a comis-o. Ce a făcut Lucian Becali în timp ce unchii Giovanni şi Victor erau condamnaţi

Vestea că Giovanni şi Victor Becali au fost condamnaţi cu executare în dosarul „Mită pentru judecătoare” a fost primită diferit de rudele celor doi machedoni. În timp ce Gigi Becali, vărul foştilor impresari, a sărit în apărarea neamurilor sale, Lucian, nepotul favorit al latifundiarului, s-a distrat de mama focului.

22 feb. 2018, 08:42

În ziua în care cei doi grei din fotbal au aflat că trebuie să se întoarcă la închisoare, Lucian Becali a fost surprins de paparazzii într-un mall din Capitală, scrie spynews.ro. Însoţit de un prieten, acesta a mers la o cafenea de fiţe amplasată în centrul comercial.

Citeşte şi LAZIO FCSB LIVE STREAM ONLINE VIDEO. Veste proastă pentru FCSB. Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de LAZIO

În ciuda problemelor cu care se confruntă rudele sale, nepotul favorit al patronului de la FCSB a părut relaxat şi chiar i-a zâmbit unei ospătăriţe. Pentru ca tacâmul să fie complet, în timp ce stătea de vorbă cu amicul său, Lucian Becali a râs cu gura până la urechi în repetate rânduri. Oare să nu-i pese tânărului machedon de clipele grele prin care trec unchii săi? Nu se poate ştii, însă cert este că modul în care acesta a reacţionat în ziua în care rudele sale au primit condamnări cu executare este cel puţin ciudat.

Cristi Borcea a fost achitat

Fraţii Giovanni şi Victor Becali au fost loviţi în plin plin în dosarul „Mită pentru judecătoare”. Acuzați că i-au dat fostei judecătoare Geanina Terceanu aproximativ 200.000 de euro, pentru a primi pedepse mai mici în „Dosarul Transferurilor”, au primit sentinţe grele.

Citeşte şi LAZIO FCSB EUROPA LEAGUE. Strakosha, avertisment pentru trupa lui Dică

Magistraţii Înaltei Curți de Casație și Justiție l-au condamnat pe Giovanni Becali la 3 ani de închisoare, iar pe fratele său la 5 ani și 8 luni închisoare. Sentinţele sunt definitive.

Implicat şi el în dosarul „Mită pentru judecătoare”, Cristi Borcea a fost achitat de judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Iniţial, fostul şef al clubului Dinamo primise o condamnare cu executare de 7 ani și 10 luni închisoare.